Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Moffade i oss mat.

Allmänt Permalink1
God kväll alla blogg läsare.                                     

I dag har jag och Cecon moffat i oss mat för hela slanten och skrattat jätte mydket. Vi va så trötta båda två. Det är skönt att allt känns som vanligt igen=) Kändes som förr, flamsat och tjötat.
 Först gjorde vi lasgne och sallad, det va såå gott=) Men vi blev väldigt mätta haha. Sen efter någon timme så åt vi glass, maränger och chokladsås och det va också super gott. Det va skönt och bara ta det lugnt och äta massa gott. Va länge sen man gjorde det... Så efter helgen får det bli en bantningsvecka för min del. Lite jobbigt och banta när man jobbar. För man blir så hungrig och trött då. Man behöver lite mer energi i kroppen för att orka jobba. Men jag får köra på sallad eller nått...

Nu är det bara en vecka kvar tills lilla mamma kommer hem. Så fort har det gått, kändes som hon nyss åkte. Men det va ju en vecka sen igår. Hennes syster kom hem igår, för hon stannade bara en vecka och mamma och hennes två kompisar stannar 2 veckor. Jag tror inte dom längtar hem i allafall... Dom hade haft 45 grader i dag. Lite skillnad mot här i Nässjö. Är så trött på detta skit väder. Vill ha sommar, så man kan ha sommar kläder på sig. Slippa denna kylan.

Snart kommer min baby hit. Vi ska kolla på film, om filmen hinner bli klar innan... den verkar lite seg. Vissa filmer går jätte fort och andra hur sega som helst. Kommer nog aldrig förstå tecknikens under haha.
Nu ska jag kolla lite tv. Ha forsatt bra helg allihoppa.
Bye bye.

Skönt med helg.

Allmänt Permalink2
God förmiddag.
Cecon & jag som blond. Gammla tider det=)

I dag är det fredag. Så skönt! Nu kan man verkligen känna att det helg, efter att ha jobbat två dagar nu. Innan när man inte gjorde nått. Så va det ingen skillnad om det va måndag eller fredag. För man jobbade ändå inte, men det är skönt att man äntligen är glad för att det är helg. Har varit jobbiga två dagar nu, bara städa städa på jobbet haha.
I dag tvättade vi dom stora och höga fönstrerna och det är ju inga små fönster heller. Vi va ganska trötta sen efter vi hade tvättat dom. Men dom blev rena i allafall. Kan ju se i genom dom nu. Kunde man inte innan, va så skitiga.
Kul när man kommer hem och får städa också. Fattar inte hur man kan skita ner så mycket hemma... har ändå varit själv hemma i en vecka nu. Mahdi skitar ju inte ner liksom, det är jag som är skit grisen haha.

I dag ska jag bara ta det lugnt. Har dåligt med pengar också, skulle nog inte palla att gå ut i dag heller. Är skit trött! Ska bara slöa i soffan och vänta på min habibi som slutar kl 21. Tråkigt och vara hemma själv utan han, Miss you!

På lördag kanske jag och Cecon ha picknik i parken haha. Vi hörde att det skulle bli fint väder, så tänkte vi att det kan ju vara mysigt. Gör man ju inte så ofta... Så Cecon skulle baka nån kaka haha.
(Alexandra om du läser detta, så sa Cecon att vi skulle ta med dig på pickniken, för du är bra på sånt haha.) Du kan ju höra av dig om du vill hänga på oss?

Nä dags för soffan och tv. Ha en bra helg!
Bye bye.

Första dagen på jobbet.

Allmänt Permalink0
Hej hej.                                                         

Jaha första dagen på jobbet i dag då. Vi har städat hela dagen. Från kl 08,00-16,00 och det va inte lite och städa heller. Den andra ägaren hade ju bara lämnat det så. Sopporna luktade skit och det va flöt överallt. Så det fanns en hel del och göra. Man visste liksom inte vart man skulle börja. Så jag är skit trött i dag verkligen, är inte van och gå upp så tidigt och städa haha. Vi ska städ i morgon också, samma tid. men vi har kommit en bra bit på vägen, men det är en bit kvar.
Jag fick städa personaltoaletten i dag och den va inte så äcklig faktiskt. Värre med dom andra toaletterna som är för allmänheten. Dom va äckliga! Förstår inte varför inte dom städade innan dom slog igen stället... Lämna massa gammla soppor och skit. Men en del tänker ju tydligen inte...

Ska nog snart gå och sova lite. Så skönt och bara slänga sig o soffan när man har kommit hem efter en jobbig dag. Sover typ en timme eller två. Så skönt!
Usch jag har massor med disk jag måste ta i tu med också. Orka! Den där disken bara bir högre och högre. Jag hatar att diska. Jag damsugar hellre, då går man ju runt haha. När man diskar står man bara där och skrubar disk.
Nää nu blev jag trött, sova lite nu.

Bye bye.


Till top