Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Första dagen på jobbet.

Allmänt Permalink0
Hej hej.                                                         

Jaha första dagen på jobbet i dag då. Vi har städat hela dagen. Från kl 08,00-16,00 och det va inte lite och städa heller. Den andra ägaren hade ju bara lämnat det så. Sopporna luktade skit och det va flöt överallt. Så det fanns en hel del och göra. Man visste liksom inte vart man skulle börja. Så jag är skit trött i dag verkligen, är inte van och gå upp så tidigt och städa haha. Vi ska städ i morgon också, samma tid. men vi har kommit en bra bit på vägen, men det är en bit kvar.
Jag fick städa personaltoaletten i dag och den va inte så äcklig faktiskt. Värre med dom andra toaletterna som är för allmänheten. Dom va äckliga! Förstår inte varför inte dom städade innan dom slog igen stället... Lämna massa gammla soppor och skit. Men en del tänker ju tydligen inte...

Ska nog snart gå och sova lite. Så skönt och bara slänga sig o soffan när man har kommit hem efter en jobbig dag. Sover typ en timme eller två. Så skönt!
Usch jag har massor med disk jag måste ta i tu med också. Orka! Den där disken bara bir högre och högre. Jag hatar att diska. Jag damsugar hellre, då går man ju runt haha. När man diskar står man bara där och skrubar disk.
Nää nu blev jag trött, sova lite nu.

Bye bye.


Till top