Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Skönt med helg.

Allmänt Permalink2
God förmiddag.
Cecon & jag som blond. Gammla tider det=)

I dag är det fredag. Så skönt! Nu kan man verkligen känna att det helg, efter att ha jobbat två dagar nu. Innan när man inte gjorde nått. Så va det ingen skillnad om det va måndag eller fredag. För man jobbade ändå inte, men det är skönt att man äntligen är glad för att det är helg. Har varit jobbiga två dagar nu, bara städa städa på jobbet haha.
I dag tvättade vi dom stora och höga fönstrerna och det är ju inga små fönster heller. Vi va ganska trötta sen efter vi hade tvättat dom. Men dom blev rena i allafall. Kan ju se i genom dom nu. Kunde man inte innan, va så skitiga.
Kul när man kommer hem och får städa också. Fattar inte hur man kan skita ner så mycket hemma... har ändå varit själv hemma i en vecka nu. Mahdi skitar ju inte ner liksom, det är jag som är skit grisen haha.

I dag ska jag bara ta det lugnt. Har dåligt med pengar också, skulle nog inte palla att gå ut i dag heller. Är skit trött! Ska bara slöa i soffan och vänta på min habibi som slutar kl 21. Tråkigt och vara hemma själv utan han, Miss you!

På lördag kanske jag och Cecon ha picknik i parken haha. Vi hörde att det skulle bli fint väder, så tänkte vi att det kan ju vara mysigt. Gör man ju inte så ofta... Så Cecon skulle baka nån kaka haha.
(Alexandra om du läser detta, så sa Cecon att vi skulle ta med dig på pickniken, för du är bra på sånt haha.) Du kan ju höra av dig om du vill hänga på oss?

Nä dags för soffan och tv. Ha en bra helg!
Bye bye.
#1 - - Alexandra:

Sorry, ska hjälpa mamma göra en blogg (!) imorgon, lördag. Annars hade jag ställt upp med en gång. Fika nästa vecka kanske? Puss

#2 - - Emelie:

Ja men självklart kan vi göra det. Ska kolla in din mammas blogg nu hi hi. Puss

Till top