Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Mensverk.

Allmänt Permalink2
God morgon på er.

Har fått det där som kvinnor får en gång i månaden och det gör ont! Tycker lite synd om mig själv nu, när jag har ont. haha. Det gör nog alla tjejer vid den tiden som det är. Man vill bara ligga i soffan, vräka i sig choklad och tycka synd om sig själv. Ingen annan tycker ju synd om en när man har det. Så då får man tycka synd om si själv...

Igår va jag och Mahdi på Ikea och tittade lite. Jag köpte påslakan, blåa med vita blommor på. Jätte fina va dom, fanns faktiskt inte så mycket och välja på. Men hittade dom i allafall. Sen gick vi in på A6 och åt. Det blev den resturangen mitt i mot Din sko. Blev pizza, Mahdi beställde med kött och strips på och jag beställde en vanlig. Men ost,skink och sås på. Skit gott va det. Va länge sen jag åt pizza nu. Sen efter det gick vi in på Hm, för han skulle köpa byxor och halsduk. Han hittade ett par svarta byxor, jätte fina och sen en svart halsduk. Blev så fin i det så!
Sen åkte vi till habo, hans kompis jobbar där och han hade tjatat på Mahdi jätte länge att han ska komma och hälsa på. Så då gjorde vi det. Drack kaffe och åt några arabiska kakor haha. Dom va faktiskt goda, lite smuliga bara. Men smarriga!
Sen åkte vi hem i snö ovädret, fick köra jätte sagta.
Laddade ner en film igår när vi kom hem, Max Payne hette den. Den va faktiskt bra, men väldigt dålig kvalite. Men det är väl att den är så pass ny kanske... men den va helt okej. Sen efter den somnade vi som två stockar haha.

Ska jobba i dag, mellan 16,00-23,00. Inte så farligt pass, går rätt fort tror jag... Ska träffa Alexandra kl 13,00. Vi ska gå på stan och så ska vi fika lite. Va länge sen vi fikade nu, sen måste jag gå till kvantum oh skicka in min mobil på repartion. Kommer kosta mig 1,550 kr. Roligt och betala det för en ny telefon som man bara har haft i några dagar. Men så är det ju när man är ett klant huvud som jag.

Dags och äta frukost.
Bye bye.

En bild på min lilla plutt.

Nya frissan.

Allmänt Permalink2
Här är min nya frissa.


                        

Blev jätte nöjd.

Allmänt Permalink2
God morgon på er.

Jag blev jätte nöjd med klippningen igår. När hon klippte, så tänkte jag " Gud va kort " Men sen när et va klart så blev det jätte fint. Blir ju skillnad när man gör i ordning det också. Så här kort hår har jag nog aldrig haft tror jag inte... men håret känns mycket tjockare nu än innan. Allt det slitna är borta och min fula färg i håret, såg ju inte klok ut, haha.

Stackras Mathilda V hon har fått vattenkoppor. Tycker synd om dig! Hoppas du blir frisk snart gumman...

Ska snart äta lite frukost och byta lakan i min säng. Det är så skönt och lägga sig i rena lakan, sån feeling känsla.Sen ska jag ner på stan en sväng med Cecon. Måste köpa smink som jag inte orkade igår. Vi va helt slut igår, vi kom in till JKpg vid halv 2 typ... Åkte upp på A6 och skulle lämna in min mobil, men han sa att jag skulle ringa till 3, för han kunnde inte göra nått. Det har ju gjort och dom sa att jag skulle åka in till en tre butik. Så nu får jag ringa dom igen. Blir galen snart! Sen åkte vi ner till stan, gick in på telenor och hälsade på Helena en stund. Det va roligt och träffa henne igen, va ett tag sen. Sen gick vi där nere på stan. Jag hittade jätte mycket. Ett par kinos byxor,två tröjor,en kofta,vinterskor och massor med små skitsom man behöver. Cecon köpte ett par byxor och en vinter jacka. Sen efter det åkte vi upp till A6 igen. Så vi va inte hemma försen kl 7 på kvällen typ. Skit trött när jag kom hem, vi skulle gått på Ikea i gentligen, men vi orkade inte. Hade bara slösat mer pengar. Så det va en lång dag, men roligt!

Nu ka jag äta frukost!
bye bye.
Till top