Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Mörk dag.

Allmänt Permalink0
God eftermiddag.                                             vi i fredags=)

Börjar alltid mina inlägg med (kom hem från jobbet för en stund sen). Så jag tänkte att jag börjar med att har precis varit ute med min hund och det va kallt och mörkt. Känner verkligen att det är höst ute nu. Får börja köpa vinter kläder snart, när min första lön kommer. Då ska jag och Cecon åka till A6 och shoppa. Det va länge sen man gjorde det nu...

Igår va jag helt slut. Jobbade från kl 12,00-23,00 och jag stängde igår också. Det va första gången jag gjorde det. Så det va lite läskigt. Men vi va ju två, jag och Mathilda. Men det gick bra som tur va.
Det är så mycket och komma ihåg bara när man stänger. Gäller och ha huvudet på skaft som man säger haha.

Nu är jag ledig i två dagar. Såå skönt ska det bli! Jag ska bara slappa framför dumburken, (TV).
Så ska jag fika med Cecon i morgon också. Det ska bli kuligt, va länge sen vi gjorde det nu.

Nähä dags och damsuga mitt rum,ser ut som skit.
bye bye.

Söndag.

Allmänt Permalink1
God förmiddag.                                          Jag & Cecon. Häftig va? :P

Kom hem från jobbet för en 30 min sen. Va jätte lugnt och jobba i dag, va inte överdrivet med folk.
Det va ganska skönt det också. För jag va väldigt trött i dag, när jag vaknade hade jag påsar under ögonen och det brukar jag inte ha haha. Men vi somnade inte försen kl halv 3. Vi låg uppe och kollade på exorcisten, Första delen. Usch va läskig den är. Värsta är ju när hon springer ner för trappan på alla fyra och räcker ut en blodig tunga. Usch! Så vi ska titta på andra delen sen när han har slutat. Se om den är lika läskig...

Jaha få se va man ska hitta på mer i dag då. Så störande, batterierna i min internet dosa har tagit slut. Så jag kan inte gå in med den. Jag brukar alltid fylla på min mobil på internet. Mamma sa att jag skulle gå ner på banken, så byter dom batteri åt mig. Men jag va där nere för två veckor sen och då sa han att jag måste köpa ett batteri själv. Kunde han väl gjort gubben, men nej då! Får väl ta och fixa det i veckan...

Nähä nu ska jag kolla på tradera och se om jag hittar nått billigt.

Ha en bra söndag!

Jobbig dag.

Allmänt Permalink2
God kväll.

Har precis kommit hem från jobbet. Va inte så kul och jobba bakis kan jag lova haha. Skit ont i huvudet hade jag, nä inte bakis mer på jobbet. Vi hade jätte mycket och göra i dag. Men vi klarade av det efter om och men.
Har jätte ont i mina fötter nu. Ska nog ta och sitta i lite fotbad, det är såå skönt!

I dag är Mahdi och festar hemma hos nån kompis. Va länge sen han gjorde nått roligt stackaren. Han bara jobbar hela tiden. Men det posetiva är att han inte dricker. Så han blir i allafall inte full som alla andra haha.
Puss puss gubben!

Igår va vi 9 tjejer hos Alexandra. Helt galet haha. Vi hade skojigt, dansade och tjoade. Hoppas du blev nöjd med presenten Alexandra?! 
Sen blev det hotellet. Va rätt mycket folk där, men bara massa 18 åringar. Börjar känna mig gammal nu haha. Men det va skojigt. Men det blir nog inte hotellet på väldigt länge. Lägger ut lite bilder från igår. Kommer mer sen, när Alexandra har skickat fler till mig. Jag fick ta kort med mobilen. För jag hade inga batterier till kameran. Så dom är lite suddiga.

Fick reda på en posetiv sak igår också. Blev så glad när du berättade det gubben! Ni som känner mig vet vad jag och Mahdi har planerat...

Till top