Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Förkyldning på ingång.

Allmänt Permalink0
God eftermiddag.


L
änge sen jag skrev nu. Men jag har faktiskt inte orkat och haft tid. Men nu har jag det. Har precis kommit hem från jobbet, va en seg dag i da. Trött och börjar bli förkyld, så hela min hals är helt tjock. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu.
I dag sålde jag bara ett sälj, men jag kom verkligen inte fram till den jag sökte. Antingen kunde dom inte svenska, eller så va det fru/man som inte va hemma, eller bortfall. Men i förrgår sålde jag 7 st avtal och vann en vinflaska. Weeii!! och igår sålde jag 4 st. Så jag har ändå legat bra till.

I går va jag och fikade med Mathilda och Alexandra på vårat favvo ställe Thimons. Det va trevligt, satt och pratade barn,kläder och gå ner i vikt. Det va vårat samtalsämne. Sen va jag och städade på meddo som vanligt, surt! Sen efter det gick jag hem och färgade håret. Det blev bra, mörkt brunt har jag nu. Va och hämtade ut mitt löshår också. Jätte fitn va det. Jätte glansigt och mjukt. Men frukatansvärt långt, så jag har fått klippa av det lite. Men det gör ju inget!

I onsdags va jag och shoppade med mamma efter jobbet. Handlade för mycket, men det fanns så mycket snyggt överallt. Har ju inte handlat på länge heller, så jag va helt extas i affärerna och mamma också. Så vi gick runt där och provade plagg efter plagg haha. Så det blev två tunikor, en lyv tröja, kofta, byxor och lite smink. Så jag har inte mycket pengar kvar nu kan jag säga. Inte bra! Men jag har betalat lite räkningar också, 2000kr till mamma. Betalat mina glasögon 666kr. Betalat facket 440kr. Så pengarna åker i väg med en fart. Men det va ju ett måste och betala på.

I morgon ska jag jobbar mellan 12,00-16,00. känns ju kul när man håller på att bli lite små sjuk, halsen är tjock och snorar. Passar inte in i denna helgen. Vi ska slå ett mål, om vi slår det målet så kommer en föreläsare om försäljning och det skulle ju vara kul om vi slog det målet. Mahdi ska på bröllop. Dom har bröllop hela tiden, men han måste visst gå på den. Om han inte går kommer dom inte prata med honom sen, det va visst en respekt sak att gå dit, för han är bjuden. Fråga mig inte varför, för jag fattade ingenting när han berättade det haha.  

I dag ska jag inte gör nånting. Jo jag ska gå till meddo och städa, suprise! Sen ska jag bara slägga mig i soffan och sova. Försöka bli frisk i från förkylningen som håller på att spöka.

Ha en bra helg.

                                                                
                                                                 Ja, jag vet att jag är tråkig som köper bara svarta och vita kläder.

Trött och frusen.

Allmänt Permalink1
God eftermiddag.

I
Dag är jag trött och frusen. Jag sov till kl halv ett i dag, skit trött är jag! Mahdi gick till jobbet kl halv tio. När han går brukar jag gå upp och äta frukost. Men jag la ner huvudet igen och somnade om till kl halv ett. Så nu är hela dagen försvunnen känns det som... Tänkte gå och träna i dag, men jag orkade inte. Gick runt sjön med Atrejo i stället, det är verkligen skit skönt väder ute i dag. Kändes helt konstigt att gå ut och det är 8+ ute. Fick lite höst ångest, va nog för att solen sken.

I går jobbade jag sm vanligt till kl tre. Sen åkte jag hem med tåget, va ute med Atrejo en sväng. Åt och slappade, sen gick jag bort till meddo och städade som vanligt. Bajs tråkigt! Men det blir ju pengar, får tänka så. Ändå om det är svårt att tänka så i bland. Sen efter det kom Alexandra och hämta mig. Så åkte vi upp till Cecon och Theor. Satt i soffan och degade, fikade med choklad muffins och kaffe/coca cola. Färgade Cecons hår också, det blev bra. En ljus brun ton blev det. Sen kom Mahdi och hämtade mig strax efter kl elva. Så åkte vi hem och kollade på en film, bara att jag sov i hela filmen haha. Men det märkte inte han, så när filmen va klar vaknade jag och han tyckte att filmen va bra. Inte visste ju jag, men jag sa att jag tyckte den va jätte bra också haha.

Har beställt löshår på internet nu, clips on. Sån remsor man bara sätter dit när man ska ha det. Sen tar man bara bort det när ma ska sova. Kostade inte så mycket, det va rea. Så 469kr med postförskott, man brukar ju få betala mellan 600-700kr. Så det ska jag testa och se om det blir bra... Om det inte blir bra, så får jag gå till frissan och sätta dit löshår för 3000kr. För kort hår vill jag inte ha! Beställde ett par vita tyg skor nu till hösten. Det är så fint till hösten och ha såna till styprörs byxor.
Usch va rastlös jag är, jag vill göra nått. Det är ju plus grader ute, så blir man rastlös. Skulle vara roligt om man bodde nånstans där det är större. För då kunde man gå på stan och glo. Men här finns ju inte så mycket att glo på. Skit tråkigt!

Nähä om jag ska gå och duscha.
Ha en bra lördag.
 
                                                                   

Måste det va så kallt?

Allmänt Permalink4
God kväll.

Har precis varit ute med Atrejo. Det va verkligen svin kallt ute, hur länge ska det va såhär kallt i gentligen?! Jag längtar tills det visar ett plus på termometern. När man kan gå i sin höst jacka utan att frysa ihjäl.
Det skulle va skönt att boka en sista minuten resa nu och bara sticka i väg en vecka. Så man får lite sol, värme och paraply drinkar, med mycket frukt smak i. Mm, va gott det skulle vara!

I dag har jag bara jobbat och sen varit hemma. Är skit trött, ska nog gå och lägga mig i soffan en stund snart. Sova en timme och bara gosa ner mig i filten. Så skönt och ligga under en filt i soffan, speciellt när det är så kallt ute.
Känner att jag har inte så mycket att snacka om i dag. Kanske märks... Haha.

I morgon ska jag och Alexandra åka upp till Cecon en sväng. Jag ska färga håret på henne, för det behövs! Sorry Cecon haha. Sen ska vi slöa i soffan till en film. Då ska jag köpa en jätte stor godis påse och vräka i mig. Det ska bli så gott! Va länge sen jag åt godis nu och det märks. För jag har gått ner några kg. När jag va hos Alexandra i lördags, va det många som sa att jag hade gått ner i vikt. Tack!! Det va skönt att höra, behövde gå ner i vikt. Satte sig väldigt mycket under den perioden som jag inte behöver gå in på några ditaljer på. Så det är skönt att jag har tappat några av dom kg i allafall.

Nähä det va väl allt i dag.
Ha en bra kväll.

                                                            

                                                                                              My girls:)

                                                                       
Till top