Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Tog in mig till duschen.

Allmänt Permalink1

God kväll.

I dag har jag lyckas duscha efter 4 dagar. Jag har aldrig kännt mig så äcklig innan och smutsig haha. Det va skönt, men det va ju inte det lättaste. Man är så stel i armar och rygg. Blir trött av medicinen också. Jag somnade kl 05 i morse. Jag kunde fan inte somna. det gjorde ont i ena armhålan och jag mådde så j*vla illa. Då va det nära att tårarna kom. Mahdi fick hjälpa mig upp ur sängen i dag på morgonen, fick väcka honom stackarn. Men jag kunde inte ta mig upp ur sängen själv. Undra när jag ska börja kunna göra det... snart hoppas jag.

Har inte så mycket att skriva om här hemma, händer inte så mycket hemma. Mathilda skulle kommit i dag en sväng på morgonen. Men jag pallade inte eftersom jag inte fick sova på hela natten. Så jag va inte så pigg. Får ta det i veckan i stället. I morgon kommer min syster, hennes sambo & lilla william. Ska få en födelsedagpresent, kul! Kan behöva lite uppmuntran.

Ha en bra dag!

                          
                                          Syster & jag.

 

 

Första advent.

Allmänt Permalink2

God kväll.

I dag är det första advent, det går verkligen jätte fort. Men jag längtar faktiskt till jul nu. Det ska bli mysigt att jul handla och äta julmat, mm va gott! Jobbigt och veta vad man ska köpa till alla bara...

I dag på morgonen vaknade jag kl 07 och kände panik. Jag kunde inte röra mig, eftersom jag bara får ligga på rygg. När man har legat still hela natten så gör det ont i va ända muskel. Känns som träningsverk, men 10 gånger värre. Tur som va va mamma uppe för hon skulle börja jobba sen. Jag bara skrek MAMMA! Hon rusade in och jag bara HJÄLP UPP NU!! Jag fick verkligen panik av att ligga där och inte kuna resa mig upp själv. Så i dag har jag haft ont. Men dom säger ju att det är värst 2-4 dagen efter. Allt känns så konstigt, jag har inte hunnit vänja mig vid dom än. Är så stor omställning, men man vänjer väl sig snart... Det ända man känner nu är smärta.

Cecon & Teo kom och hälsade på en sväng i dag. Vi gjorde lite mat, blev kyckling och ris med benardsås. Har inte ätit riktig mat på två dagar. Så det va gott, skönt med lite sällskap också.

Nu måste jag lägga mig ner.
Bye bye.

                             

 

 

 

Ont.

Allmänt Permalink0

God kväll.

Jag orkar inte sitta upp så länge, kan bara säga såhär. Detta vill jag ALDRIG göra om igen! När jag vaknade upp från narkosen, så fick jag muskel krampor i brösten och armarna. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Men som tur är får man ju morfin där, tack för det. Allt har gått bra hitills, spydde innan jag skulle åka hem. Köterskan skulle bara prata med mig innan jag skulle åka hem. Då blev det en spya i papperskorgen haha. Men nu har jag kunnat äta lite i allafall.
Alexandra va så söt innan i dag, hon ringde och frågade om hon fick komma för hon hade köpt nått till mig. Kom hon upp med en toffifee ask. Tack gumman!

Nu ska jag försöka lägga mig ner igen. Önska mig lycka till med det!
Ha en bra lördag.

                        

 

 

Till top