Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Slö tisdag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Idag har varit en riktig slö tisdag. Bara sovit och slappat, tror man blir trött av miljöbytet. Helt annan luft och kallt. Det va inte det man kom i från precis. Men man ställer väl om sig snart igen vid detta skit vädret.
Har varit hos syster yster och fikat idag. Har inte träffat dom sen jag kom hem. Hon hade bakat bullar och kakor. Så gott! Men onyttigt.

Blev ingen fika med Sandra idag. Bestämde att vi tar den i morgon istället. Jag va inte upplagd för en fika heller, varit trött och hängig. Känns som min kropp vill bara sova och äta just nu haha. Hungrig hela tiden, kan äta varannan timme och bara sova. Men antar att kroppen behöver det för att repa sig.
Börja jobba på måndag, hoppas att jag är utvilad då och är pigg.

Ha en bra tisdag.
Bye bye.

                                      
                                                                 Slöa i soffan.

Måndag.

Allmänt Permalink0

God kväll.

Har nästan precis kommit hem. Varit hos Cecon, vi har ätit pizza och fikat massor. Min mage är katastrof stor nu, efter allt ätande. Det va mysigt, förutom att lille Teo va inte på sitt bästa humör. Va mest trötthet och gnäll. Men Atrejo va ju med. Så han hade lite kul med honom, jaga svansen leken haha.

Mitt hår blev kort och brunt. Blev jätte nöjd, men mycket ovant och annorlunda. Är van vid en kaluffs på huvudet. Men nu är det strax under hakan, men det är skönt samtidigt att få bort allt det slitna. Växer ju ut snart igen, så hela världen är det ju inte om det är lite kort ett tag. Men man får verkligen en helt annan kroppsform och ansikte. Kommer ta ett tag att vänja sig.

I morgon ska jag fika med lilla Sandra. Ska bli revligt:)

Nu ska jag lägga mig i soffan, är helt slut efter denna dagen.
Sen vädret gör ju inte en piggare precis, så j*vla kallt. Skit tråkigt!

Bye bye.

                            
                                                Jag & kusinen Carro.

Shopping.

Allmänt Permalink0
God eftermiddag.

Är verkligen super seg idag. Kom ju hem kl fem på morgonen igår. Är seg efter flygresan än känns det som. Tär på en att resa långt. Så idag blir bara att slappa i soffan och äta kladdkaka, Mums! Länge sen jag åt något sött. Blir inte sugen på sött i 40 graders värme. Det ända som man är sugen på då, är salt. Fort man fick in maten man beställde så saltade man som en galning haha. Vatten drack man också, flera liter om dagen. Måste man ju, annars överlever man inte den värmen.

I morgon ska jag ta bort mitt kära löshår och klippa mig. Ska låta mitt hår vila lite från löshåret. Kommer bli en omställning. Ska klippa kort, inte kort kort. Utan till axlarna kanske... Får se hur det blir när jag väl sitter i stolen och ska göra det. Kanske för feg, vem vet! Men det blir nog bra. Innan det, ska jag fika med Cecon. Va super länge sen jag träffade henne nu. Ska blir roligt! Miss my friend <3

Nu ska jag packa upp resväskan, har inte gjort det än.

Blev lite shopping i turkey också. Pruta och tjata fick man göra, men det va roligt.
Förutom parfymerna, dom köpte jag på taxfree.

                                        
                                         Uggs skor, sköna när vintern kommer sen...
                                         
                                         Bruna Converse skor.
                                        
                                         Adidas mys tröja.
                                        

                                         

Ha en bra söndag!
                                        
Till top