Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Gott nytt år!

Allmänt Permalink0
God morgon.

Idag är det nyår och det är fest. Blir tydligen en stor fest med massor av folk från olika religioner. Ska bli skit kul ! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig... Köpte en skit snygg kavaj igår, som jag suktat efter jätte länge och den va dessutom på Rea. Kunde inte bli ett bättre fynd :) Den ska jag ha, men inte va jag ska ha mer... Får riva ut hela garderoben sen.

Igår va jag och M på bio med hans bror + flickvän. Vi kollade på en 3D film. Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter... Men skit bra va den i allafall. Kunde varit lite mer 3D kanske, men annars va den bra.

Idag åker Matilda hem. Kommer bli jätte tomt utan henne, nu är man van vid att hon är här och slänger sina saker överallt och upphåller toaletten varje morgon för att sminka sig. Men jag antar att jag också va sån när jag va 10år. Kommer sakna den lille gullungen!

Nu ska jag packa hennes saker så hon inte glömmer nått.
Gott Nytt År!

                             
                                                   Förra nyår 2010.

Buurr.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Har precis varit ute med Atrejo och det va jätte kallt. Men ändå skönt när man gått en stund. Dom smällde smällare, det tyckte han inte om. Ville gå hem direkt med svansen mellan benen. Stackarn! Vet inte hur han kommer reagera på nyår. Förhoppningsvis lika rädd som förra året, men kan ju hoppas att det är över snabbt...

Blir att åka med M till festen i nyår :) I Huskvarna skulle den visst vara. Men vet inte va jag ska ha på mig... Smsade med hans syster innan och hon skrev slöja haha! Men hon ringde upp efter en stund och skrattade. Va M som sa att hon skulle skriva det. Bara för han vet att jag skulle aldrig ta på mig det! 
Men vi snackde lite om vad man skulle ha på sig och det va bara nått snyggt vanligt. Man vill ju inte va för "fin" och för "vanligt" klädd. Men det blir nog bra...

Min dag bestod av fika med Matilda & kusin caroline. Sen gick vi och hyrde film, blev en skräckis. Baserad på en verklig händelse. Riktigt bra faktiskt och läskig. No do hette den.

Nu ska jag & Matilda slöa i soffan.
Bye bye.

                   
                                            Dom bästa, Caroline & Matilda.
                   
                                                    Jag & Matilda.

Två dagar närmare nyår!

Allmänt Permalink0
God morgon.

Blev inget åka pulka i Stensjön idag. Jag & Matilda sov som två stockar, hade ställt klockan på 08,15. Men den ringde och ringde. Medans vi fortsatte sova så gott!
Matilda hade snurrat in sig i överkasstet när jag vaknade av klockan, va tvungen och känna om hon va där. Hon har snurrat runt som bara den, tur så har inte jag vaknat av det...

Så i stället för pulka blir det fika på Thimons, ska vi möta kuss Carro på stan efter hon har klippt sig vid två tiden. Mysigt! Sen ska jag in på hälsokost och köpa mina mag tabletter. Har ju presentkort där som jag fick när jag fyllde år. Så det passar perfekt, min mage mår inte bra utan dom.

Nu närmar sig nyår med stormsteg! I don`t like it. Vet inte än vad jag ska göra... M ska få reda på idag om dom ska ha festen eller inte. Noll planering! Men går inte att planera med det könet, tyvärr!

Nu ska jag sminka mig.
Ha en bra dag!

                  
                                               iPhone bild, kass!!

Till top