Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Flum söndag.

Allmänt Permalink3

God kväll.

Denna söndagen har inte varit så långtråkig som söndagar brukar vara. Jag & Cecon åkte i morse in till Jkpg, shoppade lite. Jag skulle i gentligen inte shoppa nått. Men jag kunde inte stå i mot mitt shoppings begär haha. Blev ett par Fred Perry tygskor. Blev förälskad i dom, om inte Cecon hade sett dom hade jag inte köpt dom. Hennes fel haha. Sen blev det en mörk blå tunika och en kofta. Koftan va lite liten, vet inte om jag ska lämna tillbaka den. Men det va ju en kort modell som man kan ha öppen. Får se hur jag gör...
Hade kollat fel på tågtiderna på morgonen också, så när vi hade stressat ner till stationen på morgonen gick det en timme senare än vad jag hade kollat. Så vi gick hem till mig och åt frukost. Sen när vi skulle hem, så gick bussen 15,15 hem. Men vi missade den tack vare att det fanns inga bussar från A6 som passade den tiden. För vi hade en kvart på oss att komma ner till stationen. Så vi tänkte att vi går ner, men det tog ju nästan 30 min. Vi stressade som två grisar. Men hann inte, så vi fick vänta i en timme. Skit jobbigt! Speciellt när man har stressat. Sen hade jag med mig mat från Mc Donlads hem till M och hans jobbar vän. Så Stackarna fick äta kall mat.

I morgon ska man jobba igen. Helgen går verkligen fort. Har varit skönt med en slapp helg.
Ha en bra söndag!


                               

 

Mår inte alls bra.

Allmänt Permalink0

God kväll.

Jag mår inte alls bra nu, känns som att jag håller på att få feber. Fryser och svettas hela tiden och huvudet dunkar. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, orkar inte det! Det är detta j*vla vädrets fel, kan det bli vår nu. Vill köpa nya vår skor nu och ha min snygga korta skin jacka.
Ska snart äta baguetter med skagenröra och dricka te. Ska bli gott!
Hoppas jag mår bättre i morgon...

Saknar dig gubben när du jobbar <3

Nu ska jag äta.
Bye bye.

                           
                                                     Min ögonsten.
         

 

 

Naglarna

Allmänt Permalink1

 
                                                               

Till top