Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Mår inte alls bra.

Allmänt Permalink1

God förmiddag.

Jag mår verkligen inte bra dag, bakis som gatan. Men man har ju bara sig själv att skylla. Behöver ju inte dricka om man inte vill. Men det tänker man inte på att man kommer må dåligt dagen efter.
Mådde inte bra när jag kom hem igår kväll. Kändes som min säng va en hellikopter. Men kvällen blev lyckad! Va så roligt att alla tjejerna kunde vara med. Cecon blev rörd av presterna hon fick haha. Av mig, Mathilda, Alexandra och Sandra fick hon 500kr presentkort på Gina Tricot och två gula rosor. Hon behöver få shoppa lite, har ju inte så mycket pengar när man är ensamstående mamma. 

Lite bilder från igår.


                               

Tryck på bilderna för större format.

 

 

20 minus.

Allmänt Permalink0
God förmiddag.

Kl 08 i dag på morgonen visade det på termometern 20 MINUS. Jag va inte uppe kl 08 i dag på morgonen, men mamma va det och väkte mig. Hörde nått långt borta att jag får gå ut med Atrejo när jag vaknar. För hon ville inte ta ut honom när det va så kallt. Hon brukar alltid gå med honom innan hon börjar jobba. Men i dag va det för kallt, hör hur sjukt det låter?! Det har inte varit såhär kallt i Januari sen 1965 sa dom på radion i dag. Sjukt!

Ska hoppa in i duschen snart, tar så långt tid innan mitt löshår torkar. Kan inte platta det när det är blött. Kan ju föna det, men det tar också 100 år typ. Sen om nån tim ska jag börja göra i ordning för i kväll. Ska bli jätte kul! Länge sen träffade alla tjejerna nu. Vi ska äta köttfärspaj som Cecon har gjort, en vuxen poäng på det!
Ska ha mina nya tjol och linne jag köpte på rasten. Grå siden tjol som ska sitta lite högt upp i från midjan och ett svart vanligt linne.

Nähä nu ska jag hoppa in i dushen.
Ha en bra kväll.

Saknar dig min gubbe, M >3


                                        
                                                               The girls.

 

Hann med lite shopping.

Allmänt Permalink0

God eftermiddag.

Kom precis hem. Jag känner mig inte alls kry. Hoppas jag inte blir sämre tills i morgon... För då ska vi festa och fira Cecon. Men jag ska dricka Kang Jung och äta alvedon. Så ska det nog gå... Inte alls kul att må såhär.
Ska snart fika med Alexandra på Thimons. Men det blir ingen lång stund. Känns som jag bara vill ligga i soffan. Kan ju inte lämna Atrejo sjäv för länge heller. Inte bra om han är själv för länge...

Blev lite shopping i dag också.

 En gosig tjal- Vero moda.                   Pälsväst- Blogg shoppen.
 Vit vanlig T-hirt-vero moda.

Ha en bra fredag.
Bye bye

 

 

Till top