Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Mitt hår.

Allmänt Permalink1

                                         
Så blev min nya hårfäg och mitt nya hår. Är lite mer blondare än det ser ut på bilden. Ljuset gör så det ser lite matt ut. Blev super duper nöjd i allafall:) Äntligen långt hår igen.

Nu ska jag kolla på andra avenyn.
Bye bye.

 

Onsdag.

Allmänt Permalink1
God kväll.

Kom hem för en stund sen, varit och fikat med Alexandra. Va en lugn och trevlig fika. Blev bakad potatis med skagen röra. Den va inte alls fel, smarrig. Älskar skagen röra!!
Skulle igentligen gjort mina naglar i dag, men avbeställde den tiden för jag & M skulle åkt till hans syster i Jkpg och firat hans syster dotter. Men sen va jag tvungen att åka hem och ut med Atrejo. Så det blev inte så, då hade jag redan avbeställt naglarna. Då skulle jag & Emelie tränat i stället, men sen blev det inte så heller. Så alla mina planer i dag blev inte som jag ville. Lite frustrerande... Så det blev en fika med Alexandra i stället:)

På jobbet gick det bra. Sålde så det blev godkänt resultat i dag i allafall. Men det känns mer motivernade nu, för nu måste jag verkligen sälja om jag inte vill bli arbetslös och vill jag verkligen inte! Inga pengar då och det kan jag inte leva utan. Money, money is the funny in a rich mans world!!

Ha en bra kväll.

        ♥
                                          Gråt attack.

Allmänt Permalink0

God kväll.

Äntligen sitter jag i soffan och slöar. Har bara stressat i dag känns det som. Vaknade lite sent i dag på morgonen, så jag fick stressa. När jag hade slutat jobba fick jag halv springa till tåget. Sen när jag kom hem hade jag 20 min på mig tills Emelie skulle hämta mig. Så man kan säga att jag har bara stressat i dag. Det va skönt att träna av sig den stressen och agritionerna.

Usch det har varit en ganska jobbig dag. Fick en gråt attack på jobbet i dag, vet inte vad som hände riktigt. Sådär när nån inte kan fråga dig hur det är utan att börja darra på hakan och inte få fram ett ord. Jag va tvungen att gå in på toan för att gråta av mig lite. Har väl fel på hormonerna eller nått haha. Men vissa dagar är bara såna i bland. När man känner att allt går i mot en.

I morgon är det tisdag, då ska jag fixa mina naglar när jag kommer hem, hos Lola. Det ska bli spännande och se vad det blir för nått kul denna gången. Sen på onsdag ska jag sätta i mitt nya ljusa löshår. Slippa mitt tunna hår, kan inte göra ett skit med mitt egna hår. Bara hänger där och ser allmänt tråkigt ut. Men det är jävligt slitet, så när det är dags för nytt löshår igen om 6-9 mån. Ska jag klippa bort allt det slitna, får väl ha kort hår ett tag sen. Men det måste ju få vila nångång.

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.
Bye bye.

                                           
                                            Mitt nya diadem. Jag brukar alltid få ont bakom öronen
                                            av sånt, men det är sitter perfekt och gör inte alls ont.
                                                                       Kicks- 149kr.

                         

 

 

Till top