Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Söndags ångest.

Allmänt Permalink0
God förmiddag.

Idag är en sån dag man har söndags ångest, för att man ska upp tidigt i morgon och jobba. Jag känner att det ska bli kul att jobba. Men att gå upp tidigt är fruktansvärt jobbigt, jag kommer aldrig vänja mig vid det. Hatar det! Speciellt när man pendlar får man gå upp enu tidigare. Nej jag är ingen morgon människa, jag önskar att jag va det... Men man får försöka tänka posetivt i stället.

Tänkte att jag ska gå runt sjön om en stund med Atrejo. Jag har blivit så lat. Sitter och tänker att jag måste börja träna igen. Men jag noll motivation till det, känns bara tråkigt. Men jag vet att jag måste börja nångång. Annars kommer jag börja rulla fram sen...

Ha en bra söndag!

            
                                                       Atrejo <3

Tacos.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Har precis vaknat upp i soffan efter en powernap. Är helt slut, känns som att jag är bakfull. Men det kan jag inte vara med tanke på att jag inte drack en droppe alkohol igår.

I kväll blir det tacos och fotboll med M. Bara slappa framför tvn och äta massor med tacos. Ska bli så gott!

Blir inget bubblande när jag fyller, det va för dyrt. Skulle kosta 586 kr för en, men då ingick en behandling också. Men man kunde inte bara boka bubblandet utan man va tvungen att boka ett paket pris. Fredagar va billigare, bara 100kr. Men då kan inte Alexandra och jag vill att alla ska kunna vara med. Så det blir ut och äta i stället, sen dra hem till mig. Fortsätta festa här och sen ut. Trevligt det med, men hade varit roligare med bubbel. Men inget att göra åt. Om alla hade haft bra med pengar denna månaden, hade vi ju kunnat göra det. Men jag har verkligen inte det denna månaden.

Jag & Alexandra va inne på smycka (om det nu heter så?) efter vi hade fikat. Skulle kolla på klockor, hittade en sån snygg ring. Brukar aldrig använda ringar, men den va riktigt snygg! En stor ljus blå sten i, som skiftade i lite olika färger. Jag fyller ju år snart, så då vet jag vem jag ska önska mig den av:) Om inte köper jag den själv när jag får en bra lön. Så snygg!

Nu ska jag ner och handla tacos.
Ha en bra lördag.

                         

Äntligen!

Allmänt Permalink1
God kväll.

Äntligen är det fredag:) Men dock snart över om 9 min. Tiden går ovanligt fort på helgerna. Bara för att man trivs när det är helg. Skönt att kunna sova länge på morgonen, Love It!

Idag på jobbet blev det inget sälj, men jag va så otroligt trött. Jag & M somnade inte försen kl 01 tror jag. Sen gick jag upp 05,45. Så det är ju inte så konstigt att man är trött. Men jag har inte jobbat där så länge heller. Tar ett tag innan man kommer in i det nya. Innan vi slutade idag, fick alla flytta sina datorer och bord. In i ett annat rum, vi ska splittras och bli två lag. Zeta ska vi heta, innan hette vi Beta. Konstiga namn haha. Men kul! Men när man är tjej så slipper man bära så mycket :P

I morgon blir det morgon fika med Alexandra på Thimons, har inte träffats på en vecka nu. Jo typ 20 min idag, men hon va inte i sitt fulla bruk då. Lite full kanske haha! Ska bli mysigt i allafall:)
Senare på kvällen ska jag & Cecon ut och käka på akropen, det ska bli gott! Länge sen jag åt där nu. Älskar moussakan där, så god. Mums!

Har hållt på och försökt mig på min iPhone idag, inte så lätt. Ett tag undrade jag om den kanske är för avancerad för mig. Men man lär sig mer och mer, är som en liten dator. Kommer ta ett tag innan jag förstår mig på den helt. Jobbigt att man måste ladda ner saker till den.

Nu ska jag gå och lägga mig.
Vänta på att M ska sluta jobba, jäkla jobbande hela tiden!
Bye bye.

           
                                The girls, Alexandra, Cecon & Mathilda ♥
Till top