Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Dåligt humör!

Allmänt Permalink0

God kväll.

Är på så jävla dåligt humör så det är inte sant! PMS tror jag det kallas och är... Sen blir det ju inte bättre av när det går skit på jobbet. Sitter i åtta timmar och sliter, men får fan inget för det. Palla!!
Kände att jag vaknade såhär här idag. Inte roligt alls, när man känner att det bubblar i hela kroppen. Vill bara ställa mig i skogen och skrika allt vad jag har. Det skulle vara skönt!
A, ja hoppas det blir bättre i morgon... Vi ska på afterwork med jobbet i morgon. Äta gott och snacka skit:) Ska bli trevligt! Åker hem med tåget sen.

Hoppas ni har haft en bättre dag...
Bye bye.

                        
         
                            Ge mig solbränna och värme!!

Efterlyst.

Allmänt Permalink0

Sitter och kollar på efterlyst och det gör mig så j*vla förbannad.
En 22 årig tjej blev våldtagen mitt på ljusa dagen när hon va ute och gick. Han kommer bakifrån och hotar henne med kniv in i skogen. Där han dunkar hennes huvud mot en sten, så hon svimmar av. Medans tiden hon är av svimmad våldtar han henne. Han slutar efter några minuter när han hör att hundar i skogen börjar skälla.
Vad är det för j*vla idioter som gör sånt här?? Hur fan kan man förstöra någons liv så??
Dom ska fan bli våltagna själva så dom aldrig kan sitta eller skita mer, j*vla as!!
Åå vad arg jag blir.

Jaha en onsdag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Har inte så mycket att skriva idag. Har varit och jobbat som vanligt och det gick väl sådär. Gick inte så super bra för nån. Men jag tror det är för att vi har fått nya "regler" på vad man får säga i samtalet och inte sänga längre. Alla är lite rädda för att säga fel. Eftersom alla samtal spelas in så kan dom ju gå in och lyssna. Tror man spänner sig i samtalen. Skit jobbigt! Men man ska ju vara en ärlig säljare:P

Hade på mig mina nya skor som jag beställde från Hm, kände på väg ner till tåget i morse att jag kommer få skoskav. Men jag hann inte gå tillbaka och byta skor. Så när jag klev av tåget kunde jag knappt gå. Kände hur skinet hade spruckit upp. Haltade hela dagen, men gick och köpte komped skoskavs plåster. Dom är super bra!
Så nu vet ni det att jag har haft skoskav, intressant va??

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol.
Ha en bra kväll.

                          
                                   Bagge är bäst, sånt flum haha!

Till top