Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Valborg & jobb.

Allmänt Permalink0
God eftermiddag

Har precis kommit hem, jobbat 8-15. Är ganska trött och slö, men det blir inget sova nu. Jag ska ju till Tina och dricka öl. Sitta på hennes ballkong och kolla på majbrasan. Sen får vi se hur kvällen slutar :P Hoppas att det inte blir så kallt i kväll bara...

Har inte så mycket mer att skriva, ska börja göra i ordning mig lite smått.

Ha en bra valborg !

                    

Sjukhuset.

Allmänt Permalink0
God eftermiddag.

Har nästan precis kommit hem, jobbat och varit på stan med Tina. Blev även fika på Thimons, va så skönt å fika ute. Va inte så varmt, men inte jätte kallt heller.
Vi va inne på Vila, jag hittade ett par jeans med hög midja, mörkblåa. Som jag ska ha i morgon när det blir lite valborgs mys hos Tina. Hittade även en skarf, för 60 kr. Billigt och bra ! Byxorna kostade bara 329kr. Så det tyckte jag att det kan jag unna mig. Va även inne på systemet, köpte lite gott tills i morgon.

Hade ingen bra dag igår, magen strulade som fan. Så det blev in till akuten kl 12 på natten. Hade såna kramper, visste inte om jag skulle stå, sitta eller ligga. Men dom gjorde ju inte så mycket där inne, fick kissa i en mugg och så kollade dom blodtrycket, men allt såg bra ut. Sen fick jag även svälja nån äcklig vit sörja, som skulle bedöva magen lite. Om det inte hade blivit bättre tills idag så skulle jag komma tillbaka. Det känns bättre idag, men det är kanske för att jag inte ha ätit så mycket. En banan och frallla, tänkte låta magen vila lite. Den kanske sa till nu på skarpen att den inte mår bra och jag måste äta sån mat som den tål. Men hur kul är det att tänka på vad man äter då?! Men det måste jag börja göra nu. För detta va inte kul alls !

Nu ska jag äta lite jordgubbar med grädde, ska bli gott !
Ha en bra fredag.

                        
                             

Synd om mig.

Allmänt Permalink2
        
God förmiddag.


Fy fan vilken natt jag har haft, jag har haft kramper i hela magen. Har inte kunnat sova riktigt och när man väl somnat ringer hemtelefonen. Typiskt ! Men jag pallade inte gå upp och svara. Man ringer inte kl tolv på natten. Jag somnade om igen efter ett bra tag av smärta. Tänkte att det går nog över tills i morgon... För jag skulle jobbar 07,45-15,00. Vaknade och kände samma sak i magen, fick lågt blodsocker när jag höll på att sminka mig plus att magen inte mådde bra. Så jag fick ringa och sjukanmäla mig, jag har sååå dåligt samvete för att jag är hemma idag. Men jag hade inte inte kunnat jobba... Har aldrig känt såhär i magen innan. Fattar ingenting !
Har fortfarande små kramper, har inte ätit ett skit än. Men jag vågar inte, kanske blir värre då?! Hatar min mage !

Skulle fikat med Alexandra efter jobbet, men det fick jag ju ställa in också. Ingen rolig dag, om inte magen mår bra. Mår hela du skit och så känner jag nu. Vill bara att min mage ska bli frisk och må bra. Är det så mycket begärt eller?! Tydligen så är det väl det, eftersom det aldrig bli bättre.

Ne usch va jag klagade nu känner jag. Men va tvungen att klaga av mig lite, brukar vara duktig på att klaga. Men nu va det befogat, för jag mår inte bra.

Hoppas ni får en bättre dag en vad jag kommer ha...
Hej då!

                 
                            

                              
Till top