Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Lediga dag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Idag har jag varit ledig och har även varit hos frissan. Toppade mig och gjorde lite slingor, blev även en skvätt av sunlight i håret som jämnade ut det blonda lite. Blev mycket bra ! Fick reda på varför det tar så lång tid innan mitt hår torkar när det är blött, det är för att det suger åt sig vattnet för det är torrt. Så jag ska köra med mycket inpackning och även ha det i håret när jag ligger på stranden. Får absolut inte bada i en pool, för det kan förstöra färgen. Ja det är mycket man inte får göra om man vill vara blond. Men vill man vara fin, får man lida pin Finns det ju ett uttryck som heter.

Fick för mig igår att jag skulle göra äppelpaj idag. Så det gjorde jag när jag kom hem, så Cecon & Teo kom på besök. Så vi fikade och drack kaffe/saft. Den blev godkänd, om jag får säga det själv så blev den mycket god. Inte ofta jag lyckas så bra när jag ska bakar, men jag bakar ju inte så ofta heller.

I morgon ska jag åka till Jkpg med dom bästa, Cecon, Teo och Sandra. Vi ska gå på Ikea och jag ska kolla på bänkdiskmaskin. Är så j*vla trött på att diska. Hatar det ! Ska bli mycket trevligt, länge sen vi gjorde nått sånt.

Klickade även hem dessa sandaler idag, vet att sommren är slut. Men jag ska ha dom tills vi åker till Kreta.
                         
Även dessa gummistövlar, måste ha när man har hund. Kan ju inte gå ut i detta vädret utan att man blir piss blöt om fötterna. Det är så det droppar om strumporna och jag är väldigt trött på det. Även dom va på REA !

                        

Ha en bra kväll !

Sköna söndag.

Allmänt Permalink0
God eftermiddag.

Idag är man ledig, sååå gött !! Har stor städat idag, till och med städat kylskåpet och testat min nya dammsugare. Den va godkänd, liten och lätt. Går bra när man bor i en etta, kanske inte om man bor i ett hus... Men nu gör jag ju inte det. Men kanske nångång... Hoppas jag.

Sen har jag och min håriga prins varit ute och cyklat, va inte så uppskattat att sitta i en väska på pakethållaren. Beställde en hund-cykel-väska, så han kan följa med på mina cykel turer haha. Han tyckte inte om det så mycket, men den är lite för liten. Han har ju gått upp i vikt nu när han har varit sjuk, eftersom man inte kan gå så långt. Men han vänjer nog sig, vi ska ska cykla i morgon igen.

Igår va vi hemma hos M och firade hans mamma som fyllde år, även bror + plus hans flickvän va där. Köpte en ljustake som man sätter på väggen, formad som en ros. Svårt att förklara, men hon verkade gilla den i allafall... Det bjöds på daim tårta och te. Va mycket gott och trevligt ! 

               
                               Tog en tripp förbi M jobb, som fångade oss på kort.

Klänningen & plattång.

Allmänt Permalink1

Klickade hem denna lång klänningen igår, kommer från Nelly.se
Satt och kollade jätte länge tills mina ögon gick i kors. Men till slut så hittade jag den på nelly.Och denna lilla söta plattången från
Lyko.se
Såg den när jag skulle beställa schampo & balsam. Behövde verkligen en ny !
Fick man en söt liten väska att ha den i också.

Till top