Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

En fika.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Sitter och väntar på att en tjej ska komma, hon ville pröva min jacka jag la ut på Nässjö loppis på fb. Får se om den passar... Om inte så ville min grannes dotter pröva den också. Hon kom fram till mig när jag jobbade och frågade om den va såld. Den bara hänger i garderoben ändå. Så jag hoppas att jag får den såld...

Idag blev det en fika med min jobbar kompis Sofia efter jobbet. Vi behövde verkligen en fika, va mycket på jobbet idag. Behövde avreagera mig lite och det är ju aldrig fel med en fika. Blev mycket tjöt och skratt, en del kaffe också.


Fick hem mina sommar skor idag som jag klickade hem, längtar verkligen till sommaren nu...

Jag borde...

Allmänt Permalink2
God kväll.

Jag borde i gentligen sova, börjar tidigt i morgon. Men det är ju bara en jobb dag kvar, sen är jag ledig över nyår, två dagar. Så skönt att slippa jobba nyår, kan tänka mig att det är nog ganska mycket folk då... Kanske inte som julafton. Men alla firar ju nyår, eller dom flesta.

Köpte födelsedags present till M idag, han fyller ju år i morgon. Det är så svårt att köpa sånt tycker jag och speciellt om personen har allt också, som han har. Men får hoppas att han blir glad för dom...

Nyår blir bara lugnt, jag och M ska vara hemma och äta. Han har beställt köttbullar, nyårs mat vet jag ju inte om det är precis haha. Men det är ju gott ! så det blir hemma lagade köttbullar, potatis, gräddsås och kokta morötter. Efterrätt vet jag inte än... Men det får bli nått chokladigt.

Min hyresvärd som bor under mig han hör jätte dåligt, så han har sin tv på högsta volym i bland, som nu. Det är väldigt svårt att koppla av och sova då. När man pratar med han, får man nästan skrika för att han ska höra vad man säger. Men när nått ska göras eller om man behöver hjälp med nått, så hjälper han till och gör det direkt. Skit bra !

Till sommaren bor man nog i en tvåa och då blir vi två :) Äntligen !


Måste vara maten.

Allmänt Permalink0
God förmiddag.

Sitter i soffan och har nyss ätit frukost. Hade en sån underbar dröm på morgonen, men så vaknar man av en skrikande unge i trapphuset. Mindre kul faktiskt ! Kunde stannat kvar i den drömmen i flera dagar om jag fick bestämma. Önskar att den va sann...

Jag har varit jätte trött i två dagar nu, jag brukar vara trött. Men denna trötthet har jag aldrig haft innan, det är som att ögonen vill vara falla ner hela tiden. Att gå upp ur sängen är som att gå upp för ett berg typ, börjar funderar på om det är min IBS som spökar. Man kan vara jätte trött i vissa perioder, har ju inte ätit världens nyttigaste mat heller. Julmat och annat sött är ju inte så bra för den som har det. Inte bra för nån, men när man har Irritable Bowel Syndrome som det heter så är det värre. Så jag funderar att göra en utränsning och få ut alla slakprodukter. Sen måste jag börja sätta i gång med träningen igen, det blir man pigg av också. För att gå runt såhär är verkligen jobbigt !

Känns änu värre när man jobbar hela veckan också, då kan man inte gå runt som en zombie precis. Men jag ska sticka ner till hälsokost i morgon och hitta nått.

Nu ska jag pigga upp mig innan jag ska börja jobba om några timmar.
Ha en bra dag !


Saknar...
Till top