Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Min fötter höll på att explodera.

Allmänt Permalink2

God kväll.

My gaaadd va varmt det har varit idag och jag ska aldrig gå på stan i denna värmen en gång till. Först blev det en fika med Tina på Thimons. Blev räkmacka, toast och glass. Sen gick vi lite på stan, vi va båda propp mätta och beslöt oss efter en stund att köpa en dricka, satt oss på en bänk och solade lte. Klockan gick och den blev tre ganska fort, skulle möta Mathilda när hon slutat jobba. Vi gick en runda på stan, fyndade lite saker :) Va rea på Greens/veromoda. Va 50% på allt i hela affären och det är farligt för mig. Inhandlade två par shorts för under tre hundra. Det va väldigt billigt och bra ! Sen vidare mot lindex där Mathilda skulle titta lite, va även inne i skoaffären, där va det rea också. Men jag handlade inget, duktigt ! Sen vidare mot Rusat & ÖoB. Där vi shoppade lite också, dusch drapperi. Ett mörklila, jätte fint. Har ju lila inne på toan, sen två tavlor som jag satt i hallen och lite små saker. Blev mycket handlat idag, men fick mycket saker för inte så stor summa pengar.

På vägen hem, höll mina fötter på att explodera av värmeslag, mina fötter svullnar som två ballonger när det är varmt. Jag klagade över det och Mathilda klagade över att hon va hungrig haha. Hon och jag är bäst på att klaga på saker när vi umgås.

Efter stan cyklade jag hem till min syster, mor va även där. Hon hade solat där hela dagen och va nästan svart. Önskar jag hade hennes hudton också. Satt ute i solen, drack kaffe och åt jordgubbstårta. Fick mig även en dusch med kallt vatten på mig, William den ungen sprytade vatten på mig med sin vattenpistol. Blev helt blöt i håret, det tyckte han va kul. Men inte jag ! Men det svalkade ju i allafall. Väl hemma så packade jag upp allt jag köpt och pysslade lite. Satt upp tavlorna och dusch drapperiet, blev mycket bra.

Nu sitter jag i soffan och är skit trött. Blir trött av värmen, men man ska inte klaga på den nu när den äntligen kommit hit och jag HOPPAS den stannar ett tag nu.


Glass för hela slanten !


Shopping.


Shopping.


Så blev det med dom nya tavlorna i hallen.


Lilla bus ungen.

Hoppas ni har haft en bra dag...

Saknar min chokladboll, M ♥

Blond igen.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Är precis klar med städningen, tog 2 tim. Tänk om man hade ett hus då, förstår dom som betalar för städhjälp om man har hus. Skulle nog aldrig palla städa ett hus med 4 rum och kök. Den dagen, då har jag städhjälp...
Men nu är det rent och fint, luktar även gott. Hoppas jag inte behöver städa en gång till innan lördag... Då blir det inflyttningsfest här hemma, massor med fina flickor kommer :) Ska bli kul !

Igår va jag hos frissan, men först gick jag lite på stan. Köpte små saker, gick även bort till Alexandra som satt och gjorde sina naglar. Blev mycket fina, vi skulle fikat. Men det hann vi inte med, blev lite sent med naglarna och jag skulle till frissan. Så nu är man blond igen, jag är inte klar än. Blir nog en eller två gånger till innan det kommer bli riktigt bra. Va flera år sen jag va blond, haft blonda slingor och så. Men inte såhär blond, det va riktigt länge sen. Men det är fint till sommaren tycker jag !

Nu sitter jag i soffan och är helt slut, jobba och städa tär på ens kropp. Blir nog att slöa lite i soffan, kanske sova en sväng också. Men i gentligen blir man bara tröttare, men det bästa som finns är att sova.

Hoppas ni har haft en bra onsdag.
Hej då !

                        

Känns som måndag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Ligger i soffan och slöar, haft Mathilda & Elliot på besök. Vi drack kaffe/nyponsoppa, glass och chokladbollar. Satt och tjötade, kollade på finskt barnprogram. Fattar inte ett skit va dom sa, det måste vara det fulaste språket... Gick en sväng med Atrejo också. Han va galen som vanligt, skällde på mopeder och bilar som låter. Går inte att vänja av han med det. Så jag har gett upp det haha. Men han är en ögonsten ändå i mina ögon !

Satt en sväng i solen innan, först på balkongen och sen på gården. Men gick in ganska snabbt, kom stora fula moln. Är ju alltid moln, sommaren i Sverige är ju skit. Alltid molnigt och regn.
Jag och M har pratat om en utlandsresa i September. Ska gå ner till resebyrån i morgon och snacka med dom. Se vart man ska åka och se vart man ska åka om man vill ha mycket sol.

Även möta Mathilda i morgon efter hon har slutat jobba, vi ska gå på stan och fika. Ska bli trevligt :)

Nu ska jag gå ut med min damp hund.
Ha en bra kväll.

                             
Till top