Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Att vara trött.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Idag har varit en trött och haft ont-i-hela-kroppen dag, började jobba 06,30-13,00. Man tror inte att det är jobbigt att jobba i frukten. Men det är ett väldigt tungt arbete. Lyfta, dra och fylla på frukt. Jag känner att jag inte är van att gå så mycket eller bära. Så nu har jag ont i benen och ryggen, känns som växtverk i benen. Som man hade när man va liten.
Efter jobbet gick jag hem, ringde farmor. För hon hade ringt mig. Frågade om jag ville komma och äta på söndag kl tre. För hela tjocka släkten på min pappas sida. Så på söndag blir det god mat hos farmor & farfar. Sen blev det en fika med Tina på Thimons. Vi plarrade på så mycket, så tiden gick jätte fort. Det va trevligt ! Mötte även Alexandra som va och fikade. Så vi ska fika/frukost i morgon kl tolv. Blir mycket fika nu känner jag...

Efter fikat åkte jag & mor till Aneby för att trimma Atrejo. Tog 2 timmar och han tyckte inte om det alls. Han vet så väl när vi är där, så man får bära han ner i hennes källare där hon har en liten klipphörna för hundar. Han vägrar att gå ner dit, för han vet vad som väntar han. Stackarn ! Så nu ser han ut som en randig korv haha. Så fin så sötnöten !

Nu ska jag gosa ner mig i soffan under filten.
Ha en bra kväll.

                 
                                Atrejo ♥ tyckte inte om att klippa sig idag...

Åsnan Gurkan.

Allmänt Permalink1

"Big Brother"-Gurkan riskerar att bli utslängd ur huset efter att flera tittare har hört av sig till Tv11 och klagat. Enligt Expressen ska tittarna ha lämnat rapporter om att Gurkan har trakasserat och dödshotat transsexuella
Vanessa Lopez.
 

Exakt vad som har sagts är i skrivande stund oklart, och exekutiva producenten Pelle Porseryd säger att de har fått olika information.


— Den enda informationen vi fått är från olika håll men exakt konkret vad han sagt har jag inte fått bekräftat, berättar han för Expressen.


Men samtidigt påpekar gaytidningen QX att det finns ett samtal mellan Gurkan och Simon Danielsson dokumenterat och upplagt på "Big Brother"-sajten, där det står klart vad 26-åringen tycker om Vanessa. I klippet kritiserar Gurkan öppet ledningen för att de tagit med Lopez i programmet.


— Hur fan tänkte ni när i släppte in den där djävulen. Usch säger jag bara, säger han.


Gurkan, eller Gökhan Gasi, som han egentligen heter, har flera gånger uttryckt sitt misstycke och ogillande när det kommer till Vanessa, men om han verkligen trakasserar och dödshotar sin medtävlande sambo, berättar Pelle Porseryd att de inte kan ha kvar Gasi i programmet.


— Vad som sagts får stanna mellan oss. Men oavsett exakt innehållet så får det inte förekomma den här typen av hot eller trakasserier. Det får inte förekomma. Händer det igen kan vi inte ha med honom i programmet. Men vi vill ändå veta exakt vad som sagts, säger han till Expressen.Big brother är ingenting utan Gurkan ! Den åsnan gör hela programmet haha.

Taget från msn.se
 

Ring ring !

Allmänt Permalink2
God förmiddag.

Har precis gått runt sjön och även solat. Gick tre varv, räknade ut att det är 3,9 km och tar 40-45 min. Duktig jag är ! Va skit billigt att sola också, solade 20 min för 30 kr. Brukar annars kosta mellan 60-80 kr. Så det blir en solning till på fredag.

Min syster ringde på morgonen och frågade om jag ville jobba i frukten i morgon, mellan 06,30-12,30 och jag sa självklart ja till det ! Så jag ska gå brevid min syster i morgon, blir spännande. Hon kommer köra som fan med mig haha. Men det är bra att jag får lära mig att vara där också, kan jag jobba på flera ställen och störrde chans till att få jobba mer.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag gå ut med min ögonsten (Atrejo).
Ha en bra dag !

                   
                                                            Me and my best friend ♥
Till top