Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Åsnan Gurkan.

Allmänt Permalink1

"Big Brother"-Gurkan riskerar att bli utslängd ur huset efter att flera tittare har hört av sig till Tv11 och klagat. Enligt Expressen ska tittarna ha lämnat rapporter om att Gurkan har trakasserat och dödshotat transsexuella
Vanessa Lopez.
 

Exakt vad som har sagts är i skrivande stund oklart, och exekutiva producenten Pelle Porseryd säger att de har fått olika information.


— Den enda informationen vi fått är från olika håll men exakt konkret vad han sagt har jag inte fått bekräftat, berättar han för Expressen.


Men samtidigt påpekar gaytidningen QX att det finns ett samtal mellan Gurkan och Simon Danielsson dokumenterat och upplagt på "Big Brother"-sajten, där det står klart vad 26-åringen tycker om Vanessa. I klippet kritiserar Gurkan öppet ledningen för att de tagit med Lopez i programmet.


— Hur fan tänkte ni när i släppte in den där djävulen. Usch säger jag bara, säger han.


Gurkan, eller Gökhan Gasi, som han egentligen heter, har flera gånger uttryckt sitt misstycke och ogillande när det kommer till Vanessa, men om han verkligen trakasserar och dödshotar sin medtävlande sambo, berättar Pelle Porseryd att de inte kan ha kvar Gasi i programmet.


— Vad som sagts får stanna mellan oss. Men oavsett exakt innehållet så får det inte förekomma den här typen av hot eller trakasserier. Det får inte förekomma. Händer det igen kan vi inte ha med honom i programmet. Men vi vill ändå veta exakt vad som sagts, säger han till Expressen.



Big brother är ingenting utan Gurkan ! Den åsnan gör hela programmet haha.

Taget från msn.se
 

#1 - - carro:

Så sant! Utan Gurkan är programmet ingenting!

Till top