Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Tänk i bland händer det.

Allmänt Permalink2
God kväll.

Sitter i soffan och tänkte blogga lite. Har tränat, tvättar och duschat, nu är jag ganska trött. Va skönt att träna, nu börjar vi komma in i det riktigt bra. Känns skönt !
Jag och Atrejo ska strax gå till mor där resten av släkten är, dom ska ha lite kalas för mig idag. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga... Ska bli kul, känner sig som en liten flicka igen.

Har även vunnit på lotto, plötsligt händer det. Igår köpte jag 5 triss, man fick köpa 5 och få en på köpet. Så det gjorde jag (brukar aldrig köpa lottor annars) Satt och skrapade dom, plötsligt se jag tre lika dana tal och jag har vunnit tusen kr. Woho !! fortsatte skrapa den andra, på den vann jag 25 kr gånger två. Så 1050 kr har jag vunnit, inte illa pinkat. Så kul att man vinner nångång också. Den tusen lappen ska jag spara, ska jag ha till en ny tv. Ska åka in när det är rea efter jul och då ska ha en snygg tv.

Lördagen va lyckad, Jag lagade taco paj och serverades med sallad och rödvin. Blev väldigt god faktiskt, kul att man lyckas eftersom jag fick stressa hela dagen. Men det blev mycket skratt och tjej snack i soffan om allt möjligt. Fick även jätte fina presenter, tack girls ♥ Ni är bäst ! Blev ett lyckad 25 års kalas.

Nehe dags att sminka sig lite.
Ha en bra dag.
Känns som...

Allmänt Permalink0
God kväll.

Sitter i soffan och somnar snart... Känns som helg nu, men helgen börjar ju i morgon. Inte för mig dock, jag jobbar hela denna helgen också. Men det kommer kännas som helg ändå, eftersom det blir mat och fina tjejer på lördag. Inhandlade all mat och dricka idag. Nån annan dag hade jag inte hunnit. Så jag och William åkte bussen ner till stan, det tyckte han va kul. Gick lite på stan, hittade en skjorta i bomull på Lindex, Även en bh. Men den va ju så klart för liten, så den får jag lämna tillbaka. Men skjortan passade, va på rea också. Sen vidare mot Ica för att handla allt tills lördag och systemet. Så nu är jag trött, inte så trött av det. Utan för att jag sov max 4 tim i natt, han låg ju och snarkade. Stackarna va täppt i näsan, men det lät som en vuxen människa som snarkade. Så idag ska jag lägga mig tidigt, ska försöka i allafall.

I morgon ska jag och syster träna, hon hämtar mig 07,45 och det är ju jätte tidigt. Men jag börjar jobba kl 12. Så det fick bli så tidigt och vi måste ju komma i gång med det nångång. Så det är bara att köra !

Nu ska slöa i soffan, sen sova.


William och hans dagis på brandstationen.
Skjortan.


Blev lite jul pyntat också.Ha en bra kväll.

Äntligen.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Tänkte jag skulle blogga lite innan det är dags att sova, tänkte skriva jobba. Där ser man hur snurrig man är, bevis på att jag behöver vara ledig och det är just det jag är. I två dagar, så himla skönt ! Ska bara njuta av ledigheten. Det gör man inte på samma sätt om man inte har ett jobb att gå till.

Spenderat min kväll hos Cecon & Teo. Vi drack kaffe, åt choklad och snackade om allt möjligt. Vi kommer in på massa konstiga diskussioner. Men det brukar vi ju göra... Men idag va det verkligen konstiga.

I morgon kommer lilla William hit, han ska sova här tills torsdag, ska hänga med han och hans dagis i morgon till brandstationen, han hade hört på dagis att dom skulle dit. Så då är det ju klart att han också vill hänga med, coolt ju att kolla på brandbilar.

Ser fram i mot lördag :)

Good Night !

Till top