Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Äntligen.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Tänkte jag skulle blogga lite innan det är dags att sova, tänkte skriva jobba. Där ser man hur snurrig man är, bevis på att jag behöver vara ledig och det är just det jag är. I två dagar, så himla skönt ! Ska bara njuta av ledigheten. Det gör man inte på samma sätt om man inte har ett jobb att gå till.

Spenderat min kväll hos Cecon & Teo. Vi drack kaffe, åt choklad och snackade om allt möjligt. Vi kommer in på massa konstiga diskussioner. Men det brukar vi ju göra... Men idag va det verkligen konstiga.

I morgon kommer lilla William hit, han ska sova här tills torsdag, ska hänga med han och hans dagis i morgon till brandstationen, han hade hört på dagis att dom skulle dit. Så då är det ju klart att han också vill hänga med, coolt ju att kolla på brandbilar.

Ser fram i mot lördag :)

Good Night !

Till top