Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ställa om.

Allmänt Permalink5
God förmiddag.

Tur att min mobil ställde om sig idag, för annars hade jag börjat jobba en timme tidigare. Sen skickade syster ett sms innan och frågade om jag hade ställt om klockan. Det va tur också om inte min mobil hade ställt om sig...
Känns sådär att jobba idag, men jag får ju som sagt skylla mig själv. Jag valde ju själv att gå ut igår, vi hade skoj och träffade även våran vän Sandra ute. Blev några äckliga drinkar också, dom va inte goda alls. Så dom tjejerna som stod i baren igår, gå en drink kurs ! En utav dom tyckte själv att den inte blev god, så hon fick göra om den. Men den blev inte så mycket bättre ändå.

Usch va jag hade ont i fötterna när vi skulle gå hem, jag hade mina nya och dom är ju inte lite höga. Gick i snigel fart hem. Vi ringde taxi, men det skulle ta 20 min innan dom kom. Så vi valde att gå hem, det va nog ett misstag. En äckel snubbe gick efter oss och frågade om vi hade tändare, vi sa ju nej narturligtvis. Men han gick inte för det, utan frågade vart vi varit osv. Sa att han skulle gå, han bröt nått på svenska, sa jag går för helvete. Lite längre fram gick han fram till en till tjej som hade cykel, hon buttade bort han och cyklade i väg, då va han på väg att springa efter henne. Men insåg väl att det skulle nog vara lite jobbigt, eftersom hon cyklade. Så tur att man inte gick hem själv igår... Är så trött på alla efterblivna äckel, vad är det för fel på dom ?!

Nu ska jag sova lite innan det är dags att göra sig ordning för jobb.
Ha en bra söndag.


Me and my love.

Måla eller sova.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Har precis kollat klart på Idol, hoppas att Amanda P åker ut. Jag pallar inte med hennes sätt och hennes vevande armar som flyger runt när hon sjunger. Samma sak hela tiden, gör nått nytt nångång ! Så hon ska ut.

Sitter och funderar på om jag ska ta mig an och måla köket i kväll, men jag är skit trött efter en lång jobb dag. Så jag skippar nog det och börjar med det projektet i morgon. Man ska nog inte göra såna saker när man är trött... Blir kako färg på fondväggen och nougat på andra. Sen ska jag beställa schabloner, kommer nog bli himla bra... Kan inte bli värre en hur det ser ut nu. Vita tapeter med några fula blommor på, förstör stilen i köket. Man vet inte hur man ska få det snyggt riktigt.

I morgon blir det lite party time. Jag och Cecon ut och svira lite, va länge sen nu. Jobbat typ va ända helg, jobbar hela denna helgen också. Så på söndag kommer det nog inte va så lätt att jobba... Men får dricka ett stort glas vatten innan jag lägger mig.

Ska prova ett nytt höst vin i morgon, som smakar blåbär. Ska bli spännande och se hur det smakar, har aldrig smakat nått vin med inslag av blåbär innan. Spännanden !

Nu ska jag borsta tänderna, sen slänga mig i sängen och kolla vem som åker ut ur Idol.
Ha en bra helg !


Mina nya fejk uggs.

Batteri slut.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Idag är mina batteri helt slut, jag går på halv fart. Blev kaos in på kvälls kvisten på jobbet, det va en som gick hem sjuk och då va det inte så många i kassan. Så man fick jobba för två i kassan, frågade om jag kunde jobba över. Hade gärna gjort det, men jag va tvungen skynda mig hem till Atrejo. Hoppas det löste sig sen...

I morgon har jag en del måsten och fika innan jag börjar jobba. Mor ska hänga med mig och stor handla i morgon, är ju lön i morgon. Bättre att stor handla då, jobbigt att små handla hela tiden. Sen blir det en fika med Alexandra. Länge sen vi tog oss tid för att fika. Ska bli trevligt att få tjöta av sig lite skit och annat.

Vill tacka Milton (http://exemption.se/) som gjorde om min blogg, blev himla fin :)

Nu ska jag slänga mig i soffan med en filt och önskar jag hade choklad också...
Till top