Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Jaaa !!

Allmänt Permalink1
God kväll.

Sitter i soffan och vräker i mig polly, blev sugen på det när jag & Cecon gick hem från min syster. Vi gick dit efter jobbet för hon skulle pröva några vinterskor som William haft men är för små. Så dom passade Teo i stället nu, hon fick dom för ett bra pris. Kostat tusen kr förra året, men hon fick köpa dom för tre hundra kr. Det va ju bra, så slipper Cecon lägga pengar på ett par nya vinterskor till lilla Teo.

Sen fick jag reda på nått väldigt kul idag, nått positivt. Jag har fått ett mamma vik som nästan är heltid. Nu slipper jag undra hur mycket tider jag får månad efter månad och inte veta om dom har tider osv. Nu har jag fasta tider och vet hur mycket jag kommer jobba. Så j*vla glad blev jag, så min chef fick en kram. Men dom nya tiderna börjar inte än, utan i november.

I morgon börjar jag kl 06 på morgonen. Har inte gått upp så tidigt sen jag slutade jobba i Jkpg. Det har varit väldigt skönt att slippa gå upp så tidigt. Men i morgon ska jag vara i frukten, så det blir en liten annorlunda dag. Efter jobbet ska jag till frissan :) Ska klippa lite och jämna till det blonda.

Nu ska jag kolla klart på Idol och sen sova.
Good Night.

                        

Inte så kul...

Allmänt Permalink3
God kväll.

Sitter i soffan och är trött, brukar börja mitt inlägg med det. Men i natt har jag inte sovit så bra, vaknat tre gånger och haft jobbiga drömmar. Sov dessutom hos min syster, ville inte sova själv igår. Med tanke på vad som hände igår. Jag vill inte skriva allt här, eftersom det hände på jobbet. Men det va väldigt obehagligt och det är även polisanmält, hon som jag fick snacka med tyckte inte att jag skulle gå hem själv från och till jobbet när det är mörkt ute och även vara på min vakt när jag är ute på stan. Inte alls roligt känns detta... Inte roligt att behöva känna sig rädd och äcklad. Är så trött på alla konstiga människor så jag spyr !

Idag är jag ledig, skönt ! Handlat och lagat tacopaj, den blev faktiskt riktigt god. Gick ens inte efter nått recept, nu kanske ni tänker hur svårt är det att göra paj då... Men laga mat har jag inte gjort så mycket, har inte behövt det och inte speciellt kul heller. Så blev nöjd över att jag lyckades med pajen.

Den 18 okt blir det Ullared med syster och Åsa från jobbet, jag ska handla lite julklappar och något annat kul som jag hittar. Man kan ju hitta vad som helst där, ska bli himla kul ! Så nu har jag fört över pengar till min syster som hon ska ha på sitt sparkonto tills vi åker. Annars kommer jag bara slösa upp dom, eftersom jag är SLÖSA, så har jag dom pengarna när vi åker.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan.
Hoppas ni har haft en bra dag...

                         
                                                           

Idag börjas det.

Allmänt Permalink0
God förmiddag.

Idag börjas jobb veckan. Jobbar hela veckan + helgen, känns lite segt när man tänker på hur långt det är till nästa vecka. Men jag är ledig i morgon, då ska jag handla och fixa lite. Sen har lyckats sälja min byrå som står hos min mor. Hon är ganska trött på att den står där och tar plats, så en tjej ska hämta den i morgon. Skönt att jag fick den såld till slut.

Igår va en skön söndag, tvätt dag och tacos kväll hos Cecon. Blev väldigt mycket tacos, men gott ! Mathilda va även med och åt en sväng. Tills hon va tvungen att gå hem till sig och springa till toan haha !! En trevlig söndag. Idag är mindre kul, sitter bara och väntar på att jag ska börja jobba. Min hatade tid är idag, 17-22,15. Hate that time ! Sitter bara och väntar på att tiden ska gå. Men man har inte så mycket val, inte bara jag som får börja jobba vid den tiden.

Nu ska jag slöa i soffan, sen göra i ordning mig för jobb.
Ha en bra måndag.

                      
                                                               V I L L H A !
Till top