Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Nu är det klart.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Äntligen har vi fått internet inkopplat, men då återstår ett problem. Funkar inte att få in en ända kanal, står nånting med att vi inte har kopplat gateway rätt. Men det har vi och jag blir galen ! Klart det inte ska gå smidig. Så då får jag ringa till telia i morgon och sitta i telefon kö i någon timme. Du har plats 1234 i kön. Hatar att det inte funkar direkt !

Har jobbat hela helgen och flyttat dom sista sakerna, lite små saker som aldrig tar slut. Min snälla mamma tog fönsterna och städade ur det sista i lägenheten. Eftersom hon va så snäll, så köpte jag choklad och ett kort till henne idag. Har varit hos henne och ätit söndags middag, blev en skit god soppa och vitlöksbröd. Efterätt äppelpaj, det funkar alltid och hon gör världens godaste också. Va en bra avslutning på en jobb helg :) Nu har jag semester i tre dagar, ska bli skönt. Kan jag behöva efter denna flytten, är ständigt trött men känner att jag måste göra saker hela tiden för att bli klar. Men nu är nästan allt klart och det blev himla fint.

Har ägnat mig åt att måla lite också, betsade en gammal köpmansdisk i vitt och ett soffbord lika dant. Blev jätte bra. Stod nere i mors källare och där gjorde det ju ingen nytta.


Har ingen före bild på denna, men va som bordet typ.


Före.


Efter.


Ego bild.

Nu ska jag sova, våran säng är så skön. Så skönt att slippa bädda ut en bäddsoffa varje gång.
Good Night !

Haft besök.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Har haft besök av Alexandra idag, blev lite fredags fika och pratande vid köksbordet i några tim. Det va trevligt. Men nu är jag mätt och ätit massor med kalorier, när jag slutat jobba gick jag ner till M och beställde en pizza. Sen åt vi chokladbollar och damsugare när hon kom, så i morgon tänkte jag gå och träna. Bli av med lite onödiga kalorier, har inte tränat denna veckan. Men jag har inte haft tid eller lust, har ju flyttat och jobbat. Varit jätte trött ! Men i morgon ska jag dra mig själv dit när jag vaknat.

Hade hoppats att sängen skulle komma idag och soffan. Men soffan är ju försenad tyvärr ! Men sängen har dom ju hemma. Så den skulle dom köra hit, men den har inte kommit än. Vill sova i en skön säng och slöa i en soffa. Vill inte sitta på en stol och titta på tv längre. Hoppas det har kommit tills min familj kommer hit, har bjudit dom på inflytnings fika på onsdag. Har bara fyra platser i köket och vi blir mer en fyra personer. Så nu hoppas jag att soff & säng butiken snabba på lite med våra saker...

I morgon har jag tänkt städa ur min gamla lägenhet, tråkigaste sist. Kan vara skönt att ha det gjort och inte sista sekunden. Sen på kvällen ska jag träffa Cecon, vi ska bara ta det lugnt och äta tacos (hoppas jag) Som vi brukar göra. Är sugen på det, tröttnar aldrig på det.

Hoppas ni får en bra helg.


Mina snygga girls, Alexandra, Cecon och jag.

Inte på humör.

Allmänt Permalink5
God kväll.

Idag har jag inte varit på humör, kan ju vara hormonerna i kroppen som ställer till det, dom hälsar på en gång i månaden och jag tycker inte om dom. Känslig, arg och irriterad ! Då vill man bara va för sig själv och inte möta irriterande människor. Men det gör man varje dag i mitt yrke och det är väl bara att vänja sig. Men vissa dagar så vill man verkligen inte ! Jag måste bara säga det alla tänker med inte säger, jag är så trött på dom här ständiga människorna som kommer hit från Afrika eller Gambia, va dom nu kommer ifrån (inte alla) men dom har väldigt svårt att betala för sig utan "tror" att man kan gå in i en affär och bara ta. Jag spyr på dom ! Eller när man går på trottoaren som är till för alla att gå på, människor som djur. Dom flyttar inte på sig och när man kommer med en hund så säger dom nått fult på sitt språk. Men vi har husdjur här i Sverige. Inga j*vla hyddor där man grillar djur eller vad ni nu gör. Gå åt sidan som vanliga människor gör när man delar en trottoar.

Sen räcker det med våra alkoholister här i stan, ska vi nu ta i mot mer alkoholister och pundare från andra länder också ?! Dom är värre en våra vi har här. Ok dom är fulla, men jag har aldrig sett så höga människor innan, fattar inte vad dom tar... Där kan vi snacka om läskiga. Man måste få kunna uttrycka sina åsikter utan att man ska vara rasist. Dom kommer aldrig kunna leva här i Sverige normalt, för dom vill inte lära sig nya saker. Utan dom bara kommer hit och lever på bidrag (inte alla) och jag går till ett jobb varje dag och får lön. Medans dom kan gå och prata i sina mobiler 20 tim per dag och socialen betalar för det. Vad är det för system ?! Ska dom inte få kämpa för sina pengar som alla andra eller ?! Ne tydligen inte.

Ni som läser min blogg nu får tycka va ni vill om detta, men det här är min blogg och jag skriver vad jag tycker och känner. Ni behöver absolut inte läsa den !

Hej då.

Till top