Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Duscha i socker.

Permalink0
God kväll.

Idag skulle jag kunna duscha i socker, jag har varit så sötsugen och as trött. Omställningen med maten och inget socker tar mer på kroppen en man tror. Jag trodde inte jag va sån sockerätare, men ack så fel jag hade. Men jag stod i mot och städade toaletten i stället. Gjorde även mig en smoothie på fil, grädde och hallon. Dämpade det lite faktiskt. Men det är ju värst dom första dagarna innan suget lägger sig. Har ju varit ute å gått och joggat tre dagar i rad nu och i morgon blir det träning med syster. Om jag håller på såhär ett tag nu och det inte visas nått på vågen eller på måttbandet, då blir jag arg !
 
Har ju varit ledig, så har städat och donat. Va en sväng på rusta med mor, hittade lite små saker. Man ska inte gå in där, för man köper alltid nått. Men jag köpte ju saker som vi behövde, tycker jag iaf :D Sen raka vägen hem och lagade mat, hittade ett recept ur Gi-tidiningen.
 

Biffar med curry och wokgrönsaker även tagit i naturella cashewnötter. Va jätte gott faktiskt och man blir mätt fort, man behöver inte äta så mycket. I morgon ska jag göra nått annat, kul att laga mat nu när man lär sig lite nya och nyttiga recept.

Hittade en sida på internet idag, http://www.sneakersnstuff.com Om man köpte två par converse skor så fick man andra paret för halva priset. Så klart att jag inte kunde motstå det. Så det blev dessa två par.


Kunde inte motstå dom ! Converse kan man ha till allt. Fest, mjukisbyxa-dag eller till vardags. Går aldrig i klackar. Har aldrig tyckt jag passar i det och man får ju gräsligt ont i fötterna. Har det om det är fest kanske, men inte annars. Känns för "fint" på nått sett. Men snyggt på andra, men inte på mig.
 
Hoppas ni har haft en bra dag !
 
 

Träningsverk.

Permalink0
God kväll.
 
Jag har träningsverk i rumpa och ben. Igår och idag va jag ute å gick och joggade. Hade mina easytone skor på mig och det känns. Det är mycket jobbigare att gå och springa i dom, eftersom jag har sån träningsverk så måste dom ju ta mer en vanliga skor när man är ute och rör på sig. Ett pluspoäng till mig iaf, ska försöka hinna med att ut och gå i morgon också...
Läste en tidning idag på jobbet om Gi mat och jag ska nog försöka mig på det. Man får nästan äta allt, förutom snabba kolhydrater, vitt bröd, ris och vit pasta osv. Ska även inte dricka möjlk, saft, juice. Men grädde och sånt är ingen fara. Så jag ska köpa den tidining i morgon, hada massor med recept i den som jag ska försöka mig på att göra. Såg himla goda ut också, ska bli spännande. Kanske man kommer tycka det är kul att laga mat...
 
I morgon på kvällen ska jag till min syster, hon ska Me&i party, hon säljer ju det. Denna höst kollisionen har dom jätte fina kläder. Dom har satsat mer på vuxen kläder denna gången. Är dyra kläder, men bra och snygga. Så då kommer man väl beställa en del där i morgon. Men jag måste tänka på att hålla i mina pengar lite, jag är en riktig slösa. Önskar att jag va en snålis i bland och kunde hålla i mina pengar lite mer. Men jag har ju sparat innan så det ska nog gå det också.
 
Snart får man ju börja shoppa lite nya höstkläder också, kul ! Men vill inte att sommaren ska vara slut, vill fortfarande ha sol och värme. Men tyvärr så tar sommaren slut fort.
 
Nu ska jag sova, jobba i morgon.
Good Night !
 

Hittar inte.

Permalink0
God kväll.

Springer runt i hela lägenheten och letar efter min kamera, eftersom vi åker på lördag till Palma. Men hittar inte den, blir tokig. Hittade laddaren till den. Tänkte att då kanske jag la kameran i samma låda, men nej då ! Den har försvunnit med flytten hit. Om jag inte har den på vindern i nån låda... Men orka gå upp och riva där i var ända kartong. Men det blir jag väl tvungen att göra, kan ju ta kort med mobilen. Men den vill jag inte ha med mig jämt, på stranden och sånt. Hur kan man slarva bort sånt som är viktigt, men det andra som är mindre viktigt det hittar man.
 
Blev en fika med Alexandra idag efter film grejen på E3, vill inte berätta för mycket om det. Om det gick som det skulle så lär ni se det sen... Iaf blev en trevlig fika. Gick en sväng på stan efteråt. Skulle kolla på en strandväska och en keps. Men blev inget utav det, blev en klänning i stället. Blev ett kap, hittade den på barnavdelningen och kostade bara 50 kr. Tänkte först att den kommer nog vara för liten över bysten. Men den satt bra, så fick bli en strandklänning i stället.
 

Finns knappt inga sommarkläder kvar i affärerna, börjar få in höstkläderna nu. Sorligt ! Är inte redo för hösten än riktigt. Fast det har ju inte varit så mycket till sommar här, varmt kanske det har varit. Men ingen sol, så man har kunnat sola. Så tråkigt ! Hoppas det blir bättre väder till nästa sommar...
 
Hoppas ni har haft en bra dag... Det har jag haft.
 
 
 
 
 
Till top