Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Börjar närma sig.

Permalink1
God kväll.

Kom precis hem, jobbat och varit ute å käkat med Alexandra på akropolis. Va mycket gott och trevligt ! Nu är det helg och jag är ledig. Ska bli så skönt att vara ledig, sova ut och packa tänkte jag. Men vet inte vart jag ska börja med, tänk om jag kommer använda det och vad ska man packa först ? Usch tråkigt att packa och bära. Men man bränner ju kalorier när man flytta iaf. Det är det ända positiva. Vill bara här i från nu, vill bara dra och slippa påminnas. Men snart så, tiden går fort. Bara 2 veckor kvar, lite mer. Efter det får det vara slut med flyttandet, palla inte flytta mer. Nästa flytt ska vara till ett hus hoppas jag !
 
Sara, jag & Sofia från annandagen. Skoj hade vi !
 
Hoppas ni får en bra helg !
 
 
 
 

Kommentarer.

Permalink12
Emelie vem sa till dig att jag inte mår bar.
Jag mår jätte bra bättre innan har aldrig mått bättre
De bara du som tror för mycket och hör massa skit av andra.
Och kan alla låta mig va för******* har ni inget bättre för er eller
En sitta snacka om mig. M
*
Tänk dig att inte ens silikon hjälper för att någon ska vara attraherad av dig, så klart att man söker sig till lammkött istället . Ditt bäst före datum gick ut för länge sedan. /Anonym.
*
Hade du inte vart jag så jävla blåst som du är hade du aldrig gått på det... Förhoppningsvis är inte hans nästa tjej så jävla blåst som du, eller så måste han verkligen hitta någon som är så sjukt blåst som du..;)
Im just saying... /Anonym.
*
Ärligt talat! Har du nån gång tänkt på att felet ligger hos dig också? Så jävla lätt att skylla ifrån sig på den andra så fort något är fel. Men så perfekt är du inte själv. Sluta klaga och ta tag i ditt liv istället. Om du nu inte behöver M i ditt liv längre, sluta älta om det och hur synd det är om dig. Finns andra i "förhållandet" som kanske lider också. Någonsin tänkt på det? Och rykten allvarligt talat, sen när tror man på allt man hör istället för den man delar sitt liv med. Kanske borde börja växa upp någon gång och sluta vara så patetisk! /Anonym.
*
Kan du vara snäll o ta bort all bilder på mig i din blogg ska förlova mig vill inte min fru ska se vilken fisk jag va tillsammans med !!! /M
 

Såna här kommentarer har jag fått på min blogg varje dag nu och jag tar inte åt mig. Men jag blir så förbannat trött. Jag gör slut och är det jag som får skit, jag får inte i hopp det i min hjärna. Det är ju för fan inte jag som har varit dum i huvudet och inte jag som sårat. Jag är singel och jag får göra vad jag vill, jag sårar ingen. Men där i mot så kunde han göra det när vi va tillsammans. Hur kommer det sig att jag får ta denna smällen då?! jag kan ens inte gå ut och festa utan att nån snackar. Jag gör väl för fan vad jag vill med mitt liv !! Hur orkar man gå in på en blogg och skriva såna här kommentarer ?! Orka man slösa sån energi på att försöka trycka ner nån så mycket. Jag valde att gå vidare, men det får man skit för. Det verkar ju vara normalt... Jävla förbannade töntar skaffa er ett liv för fan !!
 
 
 
 
 

Ska göra igen.

Permalink3
God förmiddag.

När jag vaknade idag så va jag förkyld. Jätte roligt tyckte jag ! Somande med mjukisbyxor, tjocktröja och strumpor i sängen, så redan då kanske man kände att man börjar bli sjuk. Tur att det kommer nu, eftersom jag jobbade och att det va jul igår. Men vill forrafande inte ha skiten, men så är det ju när man jobbat mycket och varit stressad. Sen när man går ner i varv och bara tar det lugnt. Då kommer skiten som ett brev på posten.
 
Hade en grym jul igår, umgicks med släkten och mös. Efter middagen va alla så jäkla trötta, så vi satte på en julfilm och nästan alla slockande i soffan. Va så skönt ! Sen va vi pigga igen för lite ostkaka och kaffe. Fick äntligen min efterlängtade damsugare. Så fin va den, en electrolux sån som går tystare. Blev så glad ! Sen fick jag lite andra roliga saker. Så jag är nöjd och glad.
 
Blir att fira lite jul idag också, ska gå bort till farmor & farfar, äta och lämna julklappar. Öppna julklappar också, min kusiner är där. Så det kommer bli mer julmat och stim. Efter nyår får det bli träning igen och inte äta massa skit. Men jag åt inte så mycket sött igår ändå. Va inte så sugen på det, skönt det.
 
Fått reda på mer saker nu som bara får mig att tänka att kände jag den jag levde tillsammans. Nej det gjorde jag inte, förstår inte hur man kan ljuga och gå så mycket bakom ryggen på nån som man ska föreställa att man älskar. Helt sjukt ! Jag hatar ljugande människor och jag skäms inte att skriva av mig här om detta. Det är så det va, bara hälften av denna äckliga soppan som jag skriver här. Jag är så glad att jag tog steget och valde att gå vidare ensam. Tänk om jag skulle valt 4 år till, då hade jag haft ett helvete. Jag lämnar över lögnaren till nån annan, stackars nästa person som ska inleda nått slags förhållande med han. Tycker synd om henne !
 
Ni får bli arga och du får också bli det som läser detta, men detta är sanningen och jag har fått ta sån j*vla skit hela tiden. Så nu skriver jag av mig detta och berättar sanningen. Skiter i vilka som läser och vad alla tänker ! Kommer forfarande skriva vad jag vill och tycka vad jag vill. Kommer älta också, bara så ni vet !
 
Hoppas ni har haft en bra jul.
 
Min håriga prins med en julslips.
Till top