Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ny vecka, nya tag.

Allmänt Permalink0
God förmiddag.

Sitter i soffan och slappar lite efter ett hårt träningspass idag, tog verkligen i mot. Va skit jobbigt att träna idag, vet inte varför... Men vissa dagar är ju såna. Men vi tog oss i genom hela passet ändå, Så skönt efter när man har duschat och sätter sig i soffan. Blir träning på torsdag också, funderar på onsdag också. Men det viktigaste är att det blir två gånger/veckan.

Jag min klant råkade skriva fel mobil nr när jag bokade biljetten hem från min bror igår. Tog sån där mobilbiljett, så jag fick ringa sj och den damen jag pratade med kunde fixa det. Så jag gav henne mitt nr, men det kom aldrig nått sms nu heller. Så jag fick ringa en tredje gång, då visade det sig att hon hade också skickat till fel nr. Haha! Så till slut fick vi våran biljett som tur va.

Igår när jag kom hem, så hade jag fått min fina köksbord. Min syster och hennes man hämtade det i helgen och monterade i hopp det också, blev jätte fint. Ser ut som ett annat kök. Köpte även ett par mörklila tofsar som passade till gardinerna. Men jag har ångrat mig, ska köpa vita längder i stället för att ha svarta. Blir lite för mörkt, så jag ska fixa det idag innan jag börjar jobba.

Så jag ska bjuda hem min syster + familj på middag nästa helg, som tack för att dom hjälpte mig att hämta bordet. Men vet inte vad jag ska laga än... Ska titta i min kokbok. Blir nog även en gid efterätt, det måste man ju nästan ha.

Lite bilder från helgen.

Landet är härligt.

Allmänt Permalink0

God kväll.

Sitter här i Matildas säng, vi har målat naglarna igen. Igår satt vi uppe halva natten och målade hennes naglar. Idag blev det min tur att få fina rosa naglar med fjärillar på. Riktiga tjej kvällar har vi haft medans dom andra sover så gott. Ska snart vandra in och lägga mig i Felicia säng som sover nere i soffan med mamma Johanna. Dom andra tokarna ligger och snarkar i det andra rummet. Verkligen skönt att komma ut på landet, så tyst och fridfullt på nått sett, bara vara utan att behöva stressa. Bara umgås med familjen, bästa som finns.

Idag körde Johanna in mig & Matilda till stan i Skövde, hade hur mycket som helst och stort till skillnad mot lilla Nässjö. Har varit där innan ett par gånger, men det va länge sen. Jag & Matilda shoppade lite, blev ett par svarta, lite tjockare tajts, en röd tröja med englands flagga på och ett läppstift från Makeup store. Dom hade Maria Montezami läppstift där också, men det va för orange. Annars hade det varit roligt att köpa hennes läppstift.
Efter några tim shoppande, åkte vi hem och åt fläskfilé gryta med banan och jordnötter. Johanna gör världens godaste fläskfilé gryta, den är så god !

I morgon blir det att åka tåget hem till Nässjö igen, vill inte åka hem redan. Denna helgen har gått fort, men det gör det ju alltid. Hoppas ni har haft en bra helg...

Good Night !


Blev sugen.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Åhh va jag blev sugen på banan split helt plötsligt. Med nötter, grädde och choklad sås på, gud va gott det skulle vara. Idag har jag varit hungrig hela tiden, men när man tränar kan jag äta hur mycket som helst och det är gott att äta då också. Men man ska ju äta va tredje tim i gentligen, men vem hinner med det ? Inte jag. Men då ska man ju äta små mål och inte vräka i sig.

Idag va det träning med syster igen, vi tränade nästan i två tim. Men det tar lång tid att köra i genom alla maskiner och man gör ju det tre gånger tio vid varje maskin. Sen i slutet kör jag trappmaskinen, som jag kallar det. Man trampar som i en trappa. Bra för rumpan, den är jäkligt jobbig. Kör 20 min och man svettas som en gris. Gött !

Blev även några tim jobb, när jag hade slutat köpte jag med mig tulpaner hem. Så fint, ska ha dom på mitt nya bord som min syster och henns man ska hämta åt mig i helgen. Vad skulle jag göra utan dom ♥ Eftersom jag har svarta panel längder i köket nu, så ska jag ha lila ljuslyktor och lilla tulpaner på bordet, sen ska jag köpa gråa eller svarta tofsaroch hänga på gardinerna. Blir nog himla bra...

Nehe nu ska jag bädda ut min säng och försöka sova. Ska upp tidigt, jobba och sen åka tåg :)
Ha en bra kväll.Till top