Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Landet är härligt.

Allmänt Permalink0

God kväll.

Sitter här i Matildas säng, vi har målat naglarna igen. Igår satt vi uppe halva natten och målade hennes naglar. Idag blev det min tur att få fina rosa naglar med fjärillar på. Riktiga tjej kvällar har vi haft medans dom andra sover så gott. Ska snart vandra in och lägga mig i Felicia säng som sover nere i soffan med mamma Johanna. Dom andra tokarna ligger och snarkar i det andra rummet. Verkligen skönt att komma ut på landet, så tyst och fridfullt på nått sett, bara vara utan att behöva stressa. Bara umgås med familjen, bästa som finns.

Idag körde Johanna in mig & Matilda till stan i Skövde, hade hur mycket som helst och stort till skillnad mot lilla Nässjö. Har varit där innan ett par gånger, men det va länge sen. Jag & Matilda shoppade lite, blev ett par svarta, lite tjockare tajts, en röd tröja med englands flagga på och ett läppstift från Makeup store. Dom hade Maria Montezami läppstift där också, men det va för orange. Annars hade det varit roligt att köpa hennes läppstift.
Efter några tim shoppande, åkte vi hem och åt fläskfilé gryta med banan och jordnötter. Johanna gör världens godaste fläskfilé gryta, den är så god !

I morgon blir det att åka tåget hem till Nässjö igen, vill inte åka hem redan. Denna helgen har gått fort, men det gör det ju alltid. Hoppas ni har haft en bra helg...

Good Night !


Till top