Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

En kall tisdag.

Allmänt Permalink1
God förmiddag.

Idag är det kallt, inget roligt alls. Har precis käkat frukost, har ont i huvudet och skulle bara vilja lägga mig i sängen igen. Men det går ju inte, ska ju jobba. Så tråkigt ! Jobbar till lördag nu, tog en extra tid på lördag. Blir en lång vecka och inte mycket ledighet. Söndagen är jag ledig, sen jobbar jag igen på måndag. Men får ju se det positivt, man tjänar ju pengar och det är ju ändå det som är viktigast.

Igår va jag och tränade med syster på morgonen, va segt. Men skönt efteråt. Skulle gjort mina naglar hos en tjej igår som gör det billigt och träffat Sandra, vi skulle ut och gått med hundarna. Men jag ställde in allt, jag kände bara att jag vill bara va hemma och ta det lugnt. När man varit bland folk i en hel helg och stressigt, vill man bara ta det lugnt och va hemma.
Det ända som behövdes göras igår va att handla, så vi åkte och handlade. Tråkigt att behöva slösa pengar på mat, men sånt är ju livet. Inte billigt att leva idag, skulle vara som förr. När saker och ting kostade 1 kr eller 5 kr. Sånt va billigt då får man betala det tre dubbla för nu. Va bättre förr !

Bestämde en ny tid på söndag, då ska jag få fina naglar igen. Hon tar 200 kr för akryl naglar, skit billigt ! jag har inte lust att betala 500 kr varje gång jag ska göra dom. Sen på torsdag ska jag till frissan, ska klippa lite och färga. Ska bli skönt, ser inte bra ut nu, för långt och utväxten är katastrof. Där är också en sak som kostar massor med pengar. Men det är ju mer roligare att lägga pengar hos frisören en på mat.

Nu ska jag börja göra i ordning mig för jobb och lägga på det extra smailet.
Ha en bra dag !

Sommar.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Är förbannat trött. Har varit en riktigt jobbig helg, fast på jobbet. Har varit fullt med folk hela helgen, jag är helt slut och förbannat trött på folk. Blir så irriterad på dom, bara för man jobbar i en affär och sitter i kassan så kan man inte trolla eller läsa tankar ! Fattar inte hur folk kan behandla andra som dom ens inte känner... Eller vara otrevliga, kan ens inte säga hej. Det är jag som kör dina j*vla varor på bandet. Dom kan ju hoppa och sätta sig bakom kassan själva och se om dom kan trolla eller kunna läsa andras tankar. Det värsta är nästan när dom staplar varorna i högar på bandet, jag tar inte det längre. Så jag brukar säga till på ett schysst sätt. Fattar man inte det själv eller ?! Nej jag är inte alls bitter. Tur att jag är ledig i morgon...

Fick jag skriva av mig lite, det va skönt. Fick ur mig lite agritioner som jag haft hela helgen. Annars har det varit en bra söndag, åkte direkt till Cecon & Teo efter jobbet. Fikade med jordgubbar och hoppade stutsmatta med Teo som aldrig blir trött. Jag där i mot flåsade som en gammal get haha. Men nyttigt !

Håller på att ladda ner en film som jag & M ska se, Avatar blir det. Sett den, men kan se den igen.
Hoppas ni har haft en bra söndag...


Söta Teo & jag.

Underbart !

Allmänt Permalink0
God kväll.

Underbart väder har det varit idag och igår med. Legat ute på gården och solat hela dagen, har fått lite färg. Men det är verkligen lätt att bränna sig nu. Men jag har inte bränt mig så mycket, är bara lite brun röd. Hade ju bara faktor 4 hemma och olja. Kletade på mig båda två, hade ju inte färg i grunden.
Har bara slappat hela dagen, så skönt. Bara att få vara och inte behöva passa några tider alls. Älskar såna dagar!!

Sitter med plastpåsar på fötterna, beställde Baby foot Eleven.se ska ta bort död hud på fötterna, ska sitta med det i två tim och sen börjar det lossna hud efter 3-5 dagar. Har läst om det och det ska tydligen vara jätte bra... Så får se om det hjälper som alla säger...

I morgon börjar min jobb helg, som vanligt går två dagar jätte fort, vill vara mer ledig. Längtar till min semester nu, har ledigt hela agusti. Ska verkligen bli sååå skönt ! Behöver jag. Har inget planerat än, men vill hitta på nått. Vill åka nånstans med M och ta in på ett lyx hotell. Bara ta det lugnt och äta god mat. Får se vad som händer, är ett tag kvar tills dess.

Hoppas ni har haft en bra dag i solen !

image description
Får se om jag får baby foot´sTill top