Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Hela helgen.

Permalink0
God kväll.

Det är äntligen helg och jag är ledig, det ska bli så skönt. Jag ska bara slapp, sova ut i morgon och göra allt i min egen takt utan att stressa. Ska ta mig ett träningspass i morgon, ska vara bra för kroppen, man får ut sin ilska och man blir gladare. Är en väldigt bra sak att träna om man mår lite halv dåligt, för man är så stolt över sig själv när man har kämpat klart och man känner hur kalorierna rinner av en. Älskar det ! 
 
Ändå om allt inte är så bra just nu så fick jag skratta lite idag. Efter jobbet gick jag hem till min kära mor som hade lagat mat till mig. Fisk och hennes egen gjorda mos, finns ingen annan som kan göra så gott mos som hon ! Sen vidare hem till Milton, när man träffar han så skrattar man alltid. Hela han är som glädje spridare. Kollade på hans fina lägenhet, drack kaffe och åt lussebullar. Va trevligt ! Sen vidare hem, somnade i soffan när jag kom hem. Va så trött. Min kropp skriker efter att få sova och vila, det ska jag göra också.
 
I morgon ska jag umgås med min fina vän Cecon & lilla Teo så klart. Vi ska äta tacos tills vi spyr och dricka kaffe. Bara slappa i soffan och disskutera om livet som vanligt. Blir nog ett och annat skrattanfall också, som sagt det behöver jag nu. 
 
Ni som läser min blogg kanske har märkt att det handlar om mitt privatliv och jag gjorde ett val. Så jag håller på att leta lägenhet för fullt och jag ska flytta själv. Tänker inte gå in på varför, men fick ännu ett tecken på att du måste släppa taget och inse att detta är inte bra för dig. Så jag gjorde det ! Kommer bli svårt, men jag måste.
Så om nån som läser min blogg nu vet en tvåa i åker eller stan, kan gärna höra av sig ! Lämna en kommentar.
 
Hoppas ni får en bra helg.
Före & efter bild när jag va och satte om löshåret.
Äntligen fick jag den nya Calvin Klein parfymen och Biotherm brun utan sol. Beställde det i min systers taxfree katalog innan dom åkte utomlands. Det luktar sååå gott !
 

Hoppas !

Permalink1
God kväll.

Hoppas jag tar mig genom detta helvete en gång till, va på väg förra gången. Men kunde inte stå i mot. Men jag är stark och jag ska fortsätta vara det. Det är inte jag som har sårat, jag har förlåtit och aldrig svikigt. Jag har varit väldigt snäll. Aldrig satt dig i denna skiten och skulle aldrig kunna göra det heller. När man älskar nån, så gör man det fullt ut. Men jag tror det handlar om mognad i sig själv, jag säger inte jag är super mogen. Men jag är tillräckligt mogen för att inte såra den jag är tillsammans med. Jag har gett så många chanser och ville verkligen att allt skulle funka. Så gör man när man älskar nån ! Kärleken är blind, tyvärr. Ingen kan säga att inte har varit snäll och älskat. jag har gjort allt i min makt för att få det att funka, ville allt det där. Men tydligen så räckte inte det, utan det sa bara kras så va det på ruta ett igen. Jag förlät och litade på det, men igen så hände det. Jag vill inte hänga ut nån med detta inlägget. Vill bara skriva av mig som sagt, mina tankar och vad jag känner just nu. Ingen kan någonsin skylla detta på mig, för jag har verkligen kämpat till 110 %. Men det räckte inte, utan det va JAG som blev sårad ännu en gång. Trodde inte detta och trodde att allt skulle bli bra nu, för i bland så får man kämpa och alla förtjänar en andra chans. Men det va inte tillräckligt, så all denna soppan som jag sitter i nu. Så ska jag resa mig och försöka gå vidare, tar en dag i taget. Hoppas att den goda sidan är på min sida.
 
Nog om det, så ska jag till min bästa frisör i morgon. Färga och sätta om löshåret, ska bli skönt att bara bli ompysslad. Sen ska jag göra mina naglar på måndag och bokat in massage nästa måndag. En riktigt ta hand om sig själv månad. Det är jag fan värd just nu ! Ska även boka in för fötterna jag fick av tjejerna när jag fyllde år.
 
Hoppas ni har haft en bra dag !

Upp och ner.

Permalink0
God kväll.

Just nu önskar jag att jag va en stålkvinna som bara kunde skaka av mig all skit som gör att man mår dåligt. Men det kan man ju inte, hjärnan gör så man tänker som bara den och det bara snurrar i skallen. Önskar jag bara kunde radera allt dåligt och kunna gå vidare. Jag mår jävligt kasst nu rent ut sagt ! Vissa som läser min blogg nu tänker men varför skirver hon detta ?! Men ni/du behöver absolut inte läsa. Gör dig i besvärad att läsa detta inlägget. Klicka bara vidare. Men jag skriver i min egen blogg för då får jag ut mina tankar, sånt som jag inte kan säga till nån, ingen i hela världen kan veta hur jag känner mig just nu. Önskar jag bara kunde ta en slang och bara suga ur detta ur min kropp och bara gå vidare, glömma. Men har en inre ilska som jag bara vill få ur mig, känner mig som en berg och dalbana. Har bara tryckt ner allt en längre tid nu och det börjar komma till ytan. Men vill inte ta fram det och känna efter. Vill bara få må bra och förtjäna uppskattning !
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och önska att allt blir bättre.
 
 
 
 
Till top