Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Helgens bravader.

Permalink0
God kväll.

Sitter äntligen i soffan och slappar ! Varit en trött dag, äntligen är det måndag i morgon och jag är ledig. Jag ska sova sååå länge. Helgen har varit bra, i fredags åkte jag & Alexandra till Jkpg, vi shoppade och åt. Hur mysigt som helst. Hittade jätte mycket ! Det roligaste av allt, är att jag äntligen hittade skor. Fick det andra paret för halva priset. Ett par festa skor och ett par vita vanliga skor, så nöjd med mina köp. Man blir verkligen glad av att shoppa, länge sen jag hittade så mycket.
 
Igår va vi här och festade lite, helt galet va det. Blev lite högljutt med 5 killar, så grannen kom ner och klagade. Men han va ju inte mycket bättre själv, full va han och kom ner med sin hund som va lös. Sprang in här, tur att inte jag hade Atrejo då. Om jag hade haft det så hade det blivit bråk ! Inte nog med det så stod hans kärring på balkongen och skrek "Håll käften" när vi stod där ute och rökte. Klockan va 21,45 när dom klagade, man får spela och leva rullan till kl 23 på helgerna. Roliga grannar man har...
Blev lite för mycket av det goda igår, som vanligt så ska Alexandra börja tjata om shots på fyllan, så efter den va jag helt knas. När vi stod och rökte ute, så trillade jag bakåt. Pang sa det, så låg jag ner. Inte bra att gå ut och festa i nya höga klackar och inte bra med shots. Har blåmärken över hela underarmen, där gick det utför. Länge sen jag va så full, aldrig mer så ! Det är inte roligt alls. Har haft sån ångest idag, tur så kom Alexandra. Vi åkte och köpte mat. Åkte hem till Cecon och slappade i soffan, behövde skratta idag. 

Det va min helg, hoppas ni har haft en bra helg.
 
Aj !!
 
 
 
 
 

Shopping !

Permalink0
God förmiddag.
 
Är en ledig dag idag, så skönt ! Men lite smått rastlös för jag har inte planerat nått. Man måste ju faktiskt inte ha nått att göra hela tiden, men om jag inte har det blir det som myror i benen som bara vill göra nått. Har så svårt att bara ta det lugnt ensam, om man är med nån så är det ju lugnt. Men bara sitta hemma själv, är ju sååå tråkigt ! Men så är det ju när man bor själv, jag vill bo själv. Men tråkigt att vara hemma ensam bara. I bland kan det va skönt att vara själv, speciellt när man jobbat. När man är trött, sur och hungrig. Då vill man inte prata med nån ! Då vill man bara vara själv och få äta mat. Så är det och så är det nog för dom flesta...

Jobbar hela helgen, men hinner med att ha lite roligt ändå. I morgon ska jag och vännen Alexandra H åka och shoppa i Jkpg. Jag börjar inte för kl 15, så vi ska åka in på morgonen. Längtar som bara den, hoppas att vi hittar nått riktigt snyggt. Jag behöver ett par nya jeans och vårskor. Ett par ljusa slitna vill jag ha, men dom jag har i mitt huvud finns säkert inte...
Måste hitta nått att ha på mig tills på lördag också, då blir det lite fest. Vi ska vara här och förfesta innan. Ska bli himla kul ! Men inte dagen efter, för då börjar jag kl 10. Men det överlever jag nog !
 
Nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas ni får en bra dag !!
 
 
 

I bland blir man trött.

Permalink0
God eftermiddag.

Kom precis hem, varit och tränat med syster. Va väldigt segt att gå upp på morgonen, eftersom jag inte somande för kl 03 i natt. Jag kunde verkligen inte sova ! Höll på att bli tokig, så när man ligger sådär så blir man ju hungrig också, så gick upp tog en macka och ett glas mjölk. Bara massor med tankar i natt, det gjorde ju det inte lättare att sova heller. Varför tänker man så mycket när man ska sova?! Det är ju då man just ska sova, inte ligga vaken med massor av tankar. Väldigt jobbigt är det iaf, hoppas att jag får sova i natt... Palla en natt till. Då går jag och skaffar sömnpiller. Nej så drastisk kanske jag inte ska vara, men det är inte roligt att inte kunna sova.
 
Blir en jobbkväll idag tills det stänger, jag hoppas att denna dagen går fort, för jag har PMS med stora bokstäver. Blir på så jäkla dåligt humör, vill bara lägga mig ner och gråta. Hormornerna bara dansar i kroppen och gör en galen. Som en tickande bomb som kan smälla när som helst. Just idag skulle det va skönt om nån bara klappade en på huvudet, eller pussade en i pannan och sa det blir bra gumman.
Fan va ynklig jag är, men så känner jag idag om alla undrar...

Ska ta en tupplur, sen ska jag i väg till min kära mor innan jag börjar jobba.
Hoppas ni får en bra dag !
 
       
                                                                          Träna får en att må bra !
 
 
 
Till top