Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Längtar.

Permalink0
God kväll.

Sitter och längtar tills vi åker, bara fem dagar kvar och tre arbetspas kvar. Såå härligt !! Letade upp lite bilder på hotellet och önskade att det va söndag.
 
 
 
Tog fram måttbandet idag för att se om det hänt något runt magen, för jag har tränat den som bara den. Till min förvåning så har jag minskat 6 cm på magen sen maj. Börjar även synas lite magmuskler, blev så glad ! Om man kämpar så visar det verkligen resultat till slut. Nu blir jag bara ännu mer taggad till träningen, man mår bättre och man får ett bättre självförtoende.
 Ska bara bli lite brunare om magen när jag åker haha.
 
Hoppas ni har haft en bra dag !
Good Night.
 
 

Resfeber.

Permalink0
God förmiddag.

Börja få resfeber nu, åker ju på söndag. En vecka kvar bara ! Har gått jätte fort, kommer ihåg när vi bokade. Kändes som det va nyss. Men det ska bli underbart, hörde en låt innan som påminner om marmaris. Kände den där känslan som man alltid gör när man kommer dit. Det är nått speciellt när man har varit på samma ställe många gånger. Ska bli kul att träffa alla igen som man känner och få sola, bara ta det lugnt. Jag behöver verkligen det, för detta året har verkligen varit händelserikt. Haft det jobbigt och traglads med gamla minnen och saker, vill bara starta om på nytt. Vill inte påminnas av nått som är gammalt och negativt, men inte så lätt när man bor i en liten skit stad som Nässjö. Alla känner alla, alla ska snacka och alla ska lägga sig andras liv. Det är så en del lever, dom lever på att bry sig och snacka om andra. Men så är det, vem bryr sig ? Inte jag. 
 
Så idag går jag min sista helg på 3 veckor. Helgen har varit lugn, eftersom jag har jobbat. Inte varit på toppen humör heller, bättre att vara hemma då. Men helgen har varit bra ändå, i fredags hade jag fredags mys med Cecon & Alexandra H. Vi åkte och köpte mat, sen satt vi ute på gården och åt. Moffades i oss för mycket av det goda, men gott och trevligt hade vi. Vad skulle jag göra utan mina underbara vänner ? ♥
Igår jobbade jag också, då va jag ute och gick. Rensade tankarna, hade ingen bra dag igår. Sen va jag bara hemma, skönt !
 
Ska börja göra i ordning mig för jobb, Alexandra H kommer snart en sväng också.
Hoppas ni har haft en bra helg !
 
 
 
 
 

 
 
 
Till top