Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Underbart.

Permalink0
God morgon.

Lyssnar på P3, för dom har mycket bättre musik där och snackar om intressanta saker. Idag fick jag veta att Karl Gustav älskade turkiet, där kom också kaffet i från. Ganska roligt ! Snackar om varför vi fikar så mycket i Sverige. Det gör vi ju faktiskt, jag fikar ofta. Men det är ju för att det är så mysigt, fika med sina vänner och man pratar om allt möjligt som man inte gör annars. Där hinner man ju snacka, eftersom man sätter sig ner och äter nått samtidigt. Det hör till att göra det med sina vänner och familj. Men det finns ju dom människorna som inte tycker att fika heller, dom förstår jag mig alls inte på haha.
 
Igår va jag ledig, då fikade jag och Alexandra inte för en gångs skull, vi åkte ut till Stensjön och solade i stället. Va hur gött som helst. Hur fint väder som helst och knappt inga moln alls. Underbart ! Så vi låg där i 5 tim, sen va det dags att åka hem och äta. Jag blir så jäkla hungrig när jag solar, fattar inte varför. För man bara ligger ju där, man gör ju inget ansträngande. Men jag blir jätte hungrig, ännu värre när jag är utomlands då kan jag äta hela tiden. Dom som är med mig blir galna. Men kan inte råför det, kan inte vara utan mat.
 
Senare på kvällen kom Alexandra H hit, hon hade med sig varm smörgårdstårta som hon hade gjort. Den va så god !! Har aldrig ätit det innan. Vi åt och snackade om allt möjligt. Knäppa och udda saker som vanligt, men hon får mig verkligen att skratta. Knäppisen !
 
Nu ska jag göra i ordning mig för en jobbkväll.
Ha en bra kväll.
 
 

Tre veckor.

Permalink0
God kväll.

Är trött och halsbrännan är tillbaka när man börjar jobba igen, så jobbigt. Fort jag äter nått så börjas det, så trött på skiten ! Antar att jag får gå till läkaren igen och få utskrivet tabletter för det. Alltid nått man ska klaga på eller jag är sån iaf. Finns inte nån dag jag inte klagar över nått, men thats me. Inget är ju dans på rosor, även om en del människor spelar att det är det. Ytlighet är här för att stanna och värre blir det känns det som... Ju mer ytlig man är om sitt liv och hur man ser ut, bätter är det. Ok man kan vara ytlig på olika sätt, men det jag hatar mest är när alla spelar att dom lever så perfekta liv. Men så är det defintivt inte, man kan ha det bra. Men inte överdrivet bra året om. Det är typ omöjligt. Jag spyr på det, det är ok att det är lite sämre i bland. Ingen är perfekt och ingen har ett perfekt liv. En sak är säkert iaf att jag kommer aldrig rätta mig efter nån annan eller dansa runt nåns finger. Jag gör va fan jag vill och när jag vill ! Thats it.
 
Denna helgen är min jobbhelg, så det blir en lugn helg. Kanske ska träffa Alexandra H i morgon på kvällen, ska bli skoj. Länge sen vi sågs nu och som jag saknat henne, hennes skratt får en att skratta ännu mer. Man ska umgås med människor som ger en nått, som man blir glad av. Inga som suger energi ur en eller egoister som bara snackar om sig själva. Finns många såna tyvärr, men glad att jag har mina vänner  ♥
 
 
Hoppas ni får en bra helg !
 
 

Sista helgen i Gbg.

Permalink0
God förmiddag.

Idag är min semster slut, börjar jobba om fyra tim. Ska snart hoppa i träningskläderna, tänkte svettas lite på gymmet innan jag börjar ta mina tunga steg till jobbet. Man har sån jobbångest när man haft semster. Dessa tre veckor har gått jätte fort, men vad skönt det har varit. Haft en kanon semester !
Den avslutade jag och Sofie i Gbg hos Jenny. Har haft en kanon helg, på fredagen va vi bara hemma, åt och drack lite vin. Bara pratade och skrattade, länge sen jag skrattade så mycket. Hade ont i magen ! Lördagen solade vi ute på hennes bakgård, sen gick vi ner till stan. Handlade och åt mat, fanns en butik med bara tvål. Egologiska och handgjorda. Fanns allt möjligt, så jag köpte en inpackning för håret och en tvål för känslig hårtbotten. Ska vara jätte bra, så jag ska testa det och se. Sen gick vem och duschade, gjorde oss klara för kvällen. Jenny hade bokat bord på en resturang båt. Jätte mysigt ! Sen efter drog vi vidare till Avenyn för dricka lite till och dansa. Hade skit kul ! Dock så är jag ju alltid lika klantig, så jag snubblade i trappan, det va tre våningar. Så vi gick upp och ner ganska mycket, tappade balansen och fick tag i räcket med armbågen. Så dagen efter frågade Sofie vad fan jag hade gjort på armen, jag bara vadå ? har värsta blåmärket där haha. Men sånt händer ju när man har högklackat och är lite rund under fötterna. Söndagen va vi som utskitna äpplen, men jag & Sofie tog oss ner till tåget. Så vi har haft det grymt kul och snart blir det en tripp till Gbg igen. 
 
Nu ska jag hoppa in i träningskläderna, är inte så taggad. Men måste för att komma igång !
Ha en bra måndag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top