Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

I sängen.

Permalink0
God kväll.

Ligger i sängen, är mega trött efter denna dagen. Haft brandutbildning på jobbet i 2 tim, sen börjde jag jobba. Men blev en fika på stan med Alexandra & Cecon innan det va dags att gå till jobbet igen och börja jobba. Denna dagen har varit väldigt lång. Längtar verkligen till sem nu, den 24 börjar den. Tidigare en väntat, tur att det gick lösa semestern tidigare. Den veckan kommer bli händelsefull.
 
I morgon är jag ledig, på morgonen blir det träning med syster. Sen ska ju solen vara framme i morgon säger dom ju. Så då blir det att steka i solen med roliga Milton, vi ska ligga där och puta med våra läppar haha. Måste ju få lite bränna innan man åker och sen ska vi åka på Pride festivalen, jag & Milton. Sen även kanske några fler. Ska bli himla roligt ! Sånt gör man typ bara en gång i livet.
Ska även ta en tripp till Jenny i Gbg början av juli med Cecon & Sofie. Det kommer bli sååå roligt !! shoppa, dricka vin och skratta mycket.

Nu ska jag försöka sova !
Good Night.
 
 
 
 
Till top