Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Närmare.

Permalink0
God kväll.

Sitter och slötittar på tv, Alexandra H har precis gått. Hon hämtade mig efter jag jobbat, så åkte vi hem till mig och gjorde varma mackor och tjötade. Super trevligt ! Jobbat hela dagen, då behöver man ett roligt sällskap som gör en lite mindre trött och på bättre humör efter lång arbetsdag med massor av folk som stressar och frågar massa. Men det är ju påsk, så då handlar ju folk som galningar. Mycket pengar dom lägger på mat, inte klokt igentligen. Det äts ju bara upp och sen kommer det ut igen. Lite meningslöst, men gott !
 
I morgon är det jobb också, jobbat hela veckan och ska jobba helgen också. Men det går bra när man väl är inne i en period när man jobbar så mycket. Då flyter det på och man ser sakta men säkert att den där lediga dagen är bakom hörnet. Den är snart där, på måndag ! Då ska jag sova hela dagen, inte göra ett skit. Jag behöver det och känner att min kropp gör det också efter denna helgen som kommer.

På lördag blir det tjejmiddag hos Alexandra P. Hon ska laga mat och bjuda på. Blir massor med fina tjejer, vin och mat. Blir även en utgång på det, kan inte bli bättre. Ser fram i mot det, länge sen vi alla träffades och åt tillsammans. Träffades alla överhuvudtaget, ska bli sååå kul ! Eftersom inte min familj är samlad på påsk, så får jag fira den med tjejerna i stället.
 
Hoppas ni får en bra påsk. Jag ska sova nu, så jag orkar med att jobba i morgon.
God natt !
 
 

Haft tråkigt.

Permalink0
God kväll.

Vilken tråkig söndag, har haft jätte tråkigt och varit rastlös till tusen. Men jag hade ändå inte orkat göra nått, är småsjuk igen. Kändes som förkylningen höll på att gå över, men idag vaknade jag med halsont, svullen i hela halsen. Palla med detta, varit småsjuk i en vecka nu, vill bara vara frisk nu. Vill ju börja träna ! Känner mig så lat och man känner att kroppen skulle behöva ett sånt jäkla träningspass. Men dock inte huvudet och halsen, så jag får väl vänta en vecka till. Blir ju bara svårare att komma igång igen. Men alla verkar ju vara halv kassa nu, så det är väl bara att vänta ut det...
 
Helgen har varit lugn och skön. I lördags gick jag och min håriga prins till farmor & farfar. Blev middag och fika, farmors mat är bäst. Kött, potatis och sås, äter aldrig det och gör aldrig sås. Nått speciellt med sån mat och speciellt när nån annan lagar det. Vi drack kaffe och fikade, pratade om allt möjligt. Söta farmor !
Efter det gick jag hem till Cecon och lilla Teo. Där bjöds det på baguetter med röra och skratt. Lika mysigt som vanligt att umgås med dom två. Så det blev en lugn och skön helg, behövde jag !

I morgon blir det en fika på stan med Alexandra innan jag börjar jobba. Kan inte bara gå och vänta på att börja jobba när man börjar kl 17. Den tiden är så jobbig, man bara väntar. Så börjar man jobba när alla andra ha slutat jobba. Men det är bara att gilla läget !

Hoppas ni har haft en bra helg.

Under det jag ville.

Permalink2
God förmiddag.
 
Några dagar sen jag bloggade nu igen, men som sagt man måste ju ha nått att skriva om, nått man funderar på som man behöver skriva på papper eller nått som hänt. Jag har nått att skriva om nu, som jag vill skriva ner. Men inte säkert att ni tycker det är nått intressant att läsa om... Men då behöver nu ju inte läsa vidare heller !
Jag har gått ner nästan 2 kg och jag är glad. Jag har ändå inte tränat, är förkyld. Så jag har inte kunnat, varit ute och gått en gång denna veckan. Fikat och fuskat lite, men det måste vara att jag går hela tiden. Åker ju nästan aldrig bil. Går till jobbet och hem, går med min håriga prins fyra gånger om dagen när jag har honom hemma. Så det jag vill komma fram till, är att ut och gå är väldigt effektivt om man vill gå ner i vikt. Men för att bygga och behålla muskler ska man ju självklart gå till gymmet också. Tur att man inte är kille, det dom tänker på är bara att bygga muskler och se ut som några muskelberg. Men det är ju inte snyggt ! Hårda som sten, nej fy.
 
Så nu ligger jag på 59,1 kg. Jag ville ju ner till 58 kg. Men såna mål kan man inte ha direkt, jag började på 68,9 kg. Hade aldrig klarat det om jag hade satt det målet direkt, man måste ha små delmål om man ska klara det. För när man ställer sig på vågen och upptäcker att man bara gått ner 1 kg på två veckor. Då blir man ju jätte besviken. Så jag satte små delmål, först tänkte jag. Ska gå ner till 65 kg, det ska jag klara. Om jag gör det, så är jag jätte duktigt. Jag kom ner till det och sen bara fortsatte det. För jag va så inne i det redan och fokuserad vad mina mål va. Det va att bli smal, snygg och sätta i löshår ! Det gjorde jag. Sen blev jag ju singel också, jag gjorde så jag blev det. Det bästa jag gjort tror jag ! Så 2012 va ett riktigt bra år i slutet. Då kanske jag inte kände det, men såhär i efterhand.
 
Har jobbat hela veckan, träffat Mathilda. Vi va och åt frukost i tisdags, va mycket trevligt ! Vi satt där i nästan tre tim. Blir så när man har två käftar som går i ett haha. Sen igår va Cecon här och lilla Teo. Det blev kaffe och bullar. Hon ska ta mitt gamla bord, som just nu står i mitt sovrum.
Idag blir det jobb igen och i morgon. Sen tar jag helg ! Jag bli himla skönt att få känna av att det är helg. Känns inte som det när man jobbar helger.
 
Ha en bra dag alla.
 

 
Till top