Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ute kväll med dom bästa.

Permalink1
God förmiddag.

Sitter här med huvudverk och trött, inser när jag kollar på klockan så ska jag börja jobba om 3 tim. Inte jätte kul! Men får skylla mig själv, ingen tvingade ju i mig det där vinet igår.
Men roligt hade vi, Alexandra kom och hämtade mig. Så åkte vi hem till henne, gjorde i ordning oss och satt drack lite. Sen drog vi vidare till Sofie, där Emelie & Vicke. Senare kom även Cecon. Det va väldigt trevligt! Blev en lyckad utekväll. Har väldigt ont i mitt knä, när jag & Alexandra skulle gå ner till taxin så strillade jag i trappen, rätt framåt. Där låg jag på mage med vinet i handen, flaskan hade jag räddat duktigt. Utan att spilla en droppe, men knäet är ju värre med. Obs att jag hade väldigt höga klackar på mig, skyller på det. För jag va faktiskt inte full, utan jag är väldigt klantig. Trillat två gånger denna veckan nu, bra Emelie.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen.
Ha en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flera månader.

Permalink0
God kväll.

Inte handlat nått på flera månader, men nu hittade jag äntligen ett par höstskor. Nästan så jag fick dåligt samvete när jag klickade på kanppen Betala. Men det är jag värd och för första gången i mitt liv nästan så betalade jag direkt! Inte på faktura.
 
 
Köpte även mig ett par svarta höga jeans idag, behövde verkligen svarta jeans. Har inga eller så är dom 5 år gamla och tappat färg. Sååå kul med lite nytt nu!
 
 

Växande hår.

Permalink0
Godmorgon.

Ligger i sängen och slö tittar på Fb, då kom detta upp. 
http://harmonylife.se/image/cache/data/Hair_bell_set_s-650x650.jpg
Klicka på länken för att se. Det är ett schampo och balsam som ska göra att håret växer fortare. På en månad kan det har vuxit 4 cm. Om det nu är sant då... Är lite läskigt, man vet ju inte om det stämmer överhuvudtaget. Så därför tänkte jag fråga om nån utav er som läser detta har provat eller vet nån som har gjort det. Lämna ett spår efter er då i kommentarerna. Vem vet kanske kan får jätte långt hår, hur härligt hade inte det varit och bara vakna upp med långt hår ? Jag hade blivit överlycklig. 
Hej och åh godmorgon. 

Till top