Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Körkort.

Permalink2
God förmiddag.

Äntligen har jag fått mitt körkort!!! Haft det i 4 dagar och det känns helt overkligt. Min syster körde mig till skrivningen. Kändes som jag inte skulle klara det denna gången heller, fick några svåra frågor som jag typ gissade på. Sen tryckte jag på knappen klar, så får man en fråga Är du säker att du vill rätta? Så trycker man en gång till på ja! Hjärtat slår så fort. Så ser jag en grön text där det står godkänd. Jag fick en sån härlig känsla genom hela kroppen och bara log. När jag gick ut och skulle möta min syster som sitter i bilen så skulle jag spela ledsen, men när jag såg hennes leende så kunde jag inte hålla mig. Hon bara sprang till mig gråtandes och kramade om mig så hårt. Jag kunde inte heller hålla tårarna borta. Detta ögonblicket va hur härligt som helst, äntligen släppte allt. Så länge jag har hållt på att kämpa och jag fick nått utav det. Om inte jag hade varit med i Lyxfällan så hade jag aldrig tagit mitt körkort. Så jag har dom att tacka och jag ångrar verkligen inte att jag va med. Vissa tänker vem vill visa sig i tv med sina problem. Ja och? Jag har inget att skämmas för och jag som sagt har aldrig brytt mig om vad människor tycker och tänker om mig! Folk får tycka vad dom vill, om dom orkar slösa energi på det, så gör det då! Men jag är fortfarande lika glad.
 
Så jag har lånat M fina bil över helgen, varit hur härligt som helst att bara kunna köra. Den är något större en min mammas bil som jag också ha lånat. Så man får vara lite mer försiktig, men det har gått bra! Vill ha en fin bil nu. Men det får vänta lite. Tills jag sparat och ser hur mycket pengar jag har sen när jag är hemma med mamma pengar. Kommer ju inte vara rik då precis, men det är ju tur att man är två då. Finns ju dom som är helt ensamma, då är man verkligen fattig. Men barnet har inte valt att komma till så då får man ta sitt ansvar och se till att barnet alltid kommer först!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka till Cecon & Teo, vi ska sola och äta glass.
Ha en bra dag.
 
 
Fick av Cecon & Teo♥
 

Nya tag.

Permalink0
God förmiddag.

Börjar alltid mina inlägg med hur trött jag är, men det är samma sak idag. För jag skriver oftast ett inlägg när jag är ledig och då har jag jobbat några dagar innan ledighet. Så det är så idag också, jobbat helgen plus torsdagen. Brukar vara ledig då, men tog en extra tid. Så helgen kändes hur lång som helst, men vill ha lite extra pengar innan jag går hem. Inte så jätte långt kvar, den 26 maj går jag på 5 veckor semester och sen stannar jag hemma. Har sökt havanskapspenning, men kommer nog inte få det. För dom tycker att det inte är så ansträngande i kassan. Men alla mår ju olika när man är gravid. Men alla dras över samma kant, så det är bara att stå ut det sista nu.
 
Gick in i V.29 igår, helt sjukt va fort det har gått om man tänker tillbaka. När jag fick reda på det va jag i V.6 och det är tidigt. Man kan inte riktigt förstå att det är sant när man ser sträcken på gravtestet. Man förstår det som först riktigt när man är på ultraljud. En obeskrivlig känsla när man får se sin lilla prins/prinsessa.

Förra onsdagen va en skit dag verkligen, jag mådde inte alls bra. Jag skrev ju teori, jag va ett poäng ifrån att klara det. Man ska ha 52 och jag hade 51. Jag höll på att slänga den där datorn ut genom fönstret. Kom ut i bilen till mamma och bara grät. Kände mig sämst och som ett gråtande barn. Men det positiva är att jag har klarat uppkörningen. När han sa, jag godkänner dig! Jag blev så glad, men ändå nervös för skrivningen. Sen när man inte klrarar det så är det som hela jorden går under. För man vet att om jag hade klarat skrivningen så hade jag haft körkort. Så jobbigt är det, man spänner sig innan och efteråt kommer besvikelsen. Men jag har en ny tid och jag vill verkligen klara det denna gången!
 
Nu ska jag börja göra i ordning mig för en fika på stan med Alexandra & lilla Frej
Ha en bra dag!
 
 
.
 
 
 

Svettningar

Permalink2
God förmiddag.

Sitter i soffan och svettas och mina händer är så varma så det pulserar i dom. Får såna attacker så jag blir jätte varm och händerna ryker nästan. Va ute med Atrejo, sen när jag kom in så blev jag helt varm. Varit så en tim nu, men antar att det kallas gravid. Jag fryser alltid annars jätte lätt, brukar aldrig vara varm. Men nu förstår jag dom som är varma av sig och svettas lätt. Kan inte vara bekvämt alls!
Mina fingrar ser ut som prinskorvar och fötterna är svullna också. Börjar bli jobbigt att hitta ett skönt sätt att sova på, har kuddar runt mig. Men på morgonen vaknar jag och har jätte ont i ryggen. Så om nån läser min blogg nu och har ett tips på hur man somnar skönt utan att få ont i ryggen få gärna lämna en liten kommentar.
Jag ska inte klaga, det är härligt också på samma gång. När man känner hur han rör sig och sparkar. Igår fick jag några riktiga sparkar, stark är han också. Om man har en dålig dag, så är det bara att känna på magen efter en spark så får man ett leende på läpparna igen.
 
Dags för en jobbkväll idag, varit ledig i helgen. Varit så skönt! Bara tagit det lugnt hemma i soffan, varit trött och sliten efter jobbveckan. Vill att tiden ska gå lite fortare nu, så man får vara hemma och ta det lugnt. Blir ju jobbigare att jobba ju tyngre man blir. Men finns ju dom som har har eller haft en jobbigare gravidtet, jag har ju mått ganska bra.

Nu ska jag gå och ställa mig i en kalldusch, så jag blir lite kall.
Ha en bra dag.
 
 
Till top