Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Nu är det jul igen.

Permalink0
 
God kväll.
 
Nu är julen över för detta året. Man förbereder så mycket innan jul och så är den över på några tim bara. Våran jul va bra, Emilio fick massa fina paket. Ett utav paketen som han fick av min syster va en hoppgunga, testade den idag och han älskar att sitta i den. Så söt när han satt där och gungade, han har inte riktigt kommit på hur man gör en. Men kul hade han, kan han sysselsätta sig själv lite. Så julen va jätte bra och mysig!
Nu är det bara nyår kvar, jag hatar nyår. Får sån ångest, vet inte varför. Tror det är för att allt ska vara så himla mycket på nyår och så tycker jag det är onödigt med dom där äckliga smällarna. Vet inte vad vi ska göra på nyår än, men det blir att fira det med Emilio så klart.
 
Igår blev det lite fest med tjejerna, vi va ute i Jkpg. Förfestade först hemma hos Alexandra, va trevligt! Sen körde snälla Emma in oss och hämtade. Skoj hade vi och mycket folk. Men behövde en utekväll med tjejerna! Emilio va hos min syster, han hade haft det så bra. Började nästan lipa när jag skulle lämna honom, först tycker man det är skönt med egentid, men sen när man ska väl lämna honom så blir man bölig. Man kan inte riktigt slappna av, man tänker på honom hela tiden. Men han sken upp som en sol idag när jag hämtade honom, då blir man lycklig som mamma.
 
Med detta skrivet så säger jag nu god natt.
Hoppas ni haft en bra jul.
 
<3
 
 
 
 
 

Äntligen klart.

Permalink1
 
God förmiddag.

Äntligen är flytten klar och allt är nästan i ordning. Denna flytten va den jobbigaste, då har jag ändå flyttat 5 gånger innan. Men då hade jag inte Emilio heller, allt blir så mycket jobbigare att flytta när man har småbarn. Men han fick va hos mamma när vi flyttade dom stora sakerna. Men man kände ju sig stressad ändå. Även haft min kära farmor & farfar här som hjälpt mig att packa upp och satt upp saker som man inte klarar själv. Så hjälp har jag ju fått. Tur att man har sin familj ♥
 
Emilio och jag trivs i den nya lägenheten, mycket större och bättre område när han blir större sen. Första nätterna sov han lite dåligt, men det är ju förstårligt för det va ju nytt för honom.
Han har även fått astma, inte alls roligt. Har varit på sjukhuset två gånger och fått andas i en mask. Han bara skriker när han får på sig den masken. Fick med oss Airomir hem som han skulle andas in, men det hjälpte inte så fick lägga till en till som han ska andas in. Den ena ska han ta 3 gånger om dagen gånger 2 med en 15 min mellanrum. Den andra 2 gånger om dagen gånger 2 med 15 min mellanrum. Blir så mycket för honom, men det är bättre nu än innan, Jag hoppas han växer ifrån det. Men det finns astma på mammas sida, hon hade det jätte mycket när hon va liten.

Vet inte om jag ska sluta blogga faktiskt, nu när man har barn så känns det som att man vill vara lite anonym, men jag vet inte. Har inte bestämt mig än.
 
Snart är det jul, helt sjukt va fort det har gått. Jag får iaf ha långt hår till jul, va och satte dit mitt löshår hos Sa Alm. Blev jätte bra och trevligt hade vi! Hon kommer inte här ifrån men kom underfull med att världen är inte stor. Så nu har jag äntligen långt hår igen, kommer aldrig kunna sluta med löshår. Ens inte Lyxfällan kan stoppa mig. Men dock inte 4 tusen varje gång jag ska sätta dit nytt. Utan 1500kr, vilket är mycket billigare!
 
 
Det va en liten uppdatering.
Ni får ha en bra dag.
 
Till top