Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Familjen.

Permalink1
God kväll.

Det är ju sååå jäkla varmt, det är ingen behaglig värme. Bara påfrestande och Amin är jätte varm hela tiden, svårt att veta när dom är för varma. Synd om dom och Atrejo vill ens inte gå ut. Han har så tjock päls och är lite överviktig. Så inte lätt för han heller, synd om barn och djur i denna värmen!
 
Igår va vi i fredriksdal, vid sjön. Min brors barn kom igår, så vi åkte ut dit. Va skönt att komma ut lite i från dessa fyra väggar. Har ju inte varit ute så mycket med han, bara varit ute och gått lite. Man ska ju vara försiktig i början. Vi satt i skuggan och hade mysigt. Blev en hel dag med familjen, så nu har dom åkt hem och det är så tomt utan dom. Man vänjer sig fort! Innan dom åkte hem så fick jag en hel stor påse med blöjor, kräm, nappar och allt sånt som är mindre kul att köpa. Fick även kläder och två jätte fina ljuslyktor. Blev jätte glad! Bara Amin som fått presenter haha! Nu fick även jag.
 
Fått jätte mycket fint av vänner och familj♥
 

Men i morgon är det jag som köper lite kläder till mig själv (Om jag hittar nått) för första gången på nästan ett år ska jag prova icke gravid kläder. Ska inte handla jätte mycket, med tanke på att jag inte gått ner till min vikt som jag vill väga. Men måste ha lite tunikor som inte sitter så slickat som mina andra kläder gör nu eftersom jag har lite mage och rumpan som är kvar. Jag har insett nu att jag va smal innan jag blev gravid, men jag såg mig inte själv som smal. Utan ville gå ner mer, men nu kan jag se när det är nog. Att bli gravid ändrade mitt hur jag dömer mig själv och min egen kropp. Pressade mig själv väldigt mycket, så och så ska jag se ut osv. Men nu ska jag vara nöjd när jag gått ner till 63kg igen.
 
 Han ser ut som en docka när han sover♥
 
 
 
 
 
 

Gi-mat.

Permalink0
God kväll.

Idag är det lördag, vet ens inte vad det är för dag längre. Men det behöver jag ju inte bry mig om heller, bara njuter av att vara hemma med min son. Men det är inte bara underbart alltid, väldigt jobbigt också. Nästan tabu att säga känns det som. Men innan man kommer in i rutinerna är det jobbigt, har börjat göra det nu. Det är ju utmattande och man är trött. Man sover ju inte 8 tim längre som innan. Men man får så mycket positivt tillbaka, när han slår upp sina bruna ögon och tittar på en då bara smälter man, den kärleken till sitt barn går inte att beskriva för man har fått barn själv. Fortfarande svårt att förstå att han är våran, jag har burit på den skatten i 9 mån och han kom ut efter 3,5 på sjukhuset. Det är en stor förändring i livet♥
 
Jag ska börja med Gi-mat igen. Man kan äta det när man ammar, eftersom man utsluter inte nånting. Man äter fullkorn kan man säga. Ska inte bara äta det för att gå ner i vikt, utan min mage mår mycket bättre av det. Eftersom jag har IBS. Pratade med min barnmoska på BCV och hon tyckte det va helt ok att jag åt det, eftersom det är nyttigt. Så nästa vecka ska jag börja köra igång med det. Se hur det går, lite jobbigt innan man kommer in i det. Men det gör man fort!
 
Va och fikade med hos Mathilda för 2 dagar sen, även Milton. Vi åt frukost och pratade, va trevligt som vanligt. Mycket skratt och mindre trevliga samtal om gravidtet och efter dom små liven har kommit ut. Snart får hon också bebis, så kul! Kommer vara födda samma år med 1 mån skillnad.
Milton tog även några bebis bilder när vi va där, han är ju jätte duktig på det.
 
 
 
 

Nu 2 veckor.

Permalink0
God kväll.

Vi har precis varit ute och gått i en tim, det va skönt. Varit ute och gått varannan dag, måste ju gå av mig lite gravid kilon. Men har faktiskt redan tappat 9kg, men är ju 6kg kvar. Men dom säger ju att man går ner fortare när man ammar, så jag får väl hoppas på det. Men det får ta den tid det tar, huvudsaken är att Amin mår bra och får den näring han behöver i bröstmjölken.
Han vill bara att man bär honom, fort jag lägger ner honom så börjar han skrika. Men får skylla mig själv lite, han sover ju på mig när vi ska sova. Men det är ju så mysigt! Han låg i sängen en natt, men då va det M som ville att han skulle sova i sängen, för han va nojig att han inte andades. Men jag sover bättre om han är brevid eller på mig. Sen somnar man ju oftast sista gången man ammar innan man ska sova, då orkar jag inte lägga han i sin säng.
 
Annars händer det inte så mycket mer, i förrgår va vi hos M syster i Jkpg och grillade. Dom hade ju inte sett Amin, fick även lite bebis kläder. Va fina! Har massor kläder i storlek 56, men det är lite stort än. Så det blir att inhandla lite i storlek 50. Men det växer han ju snart ur, går så fort. I morgon är han redan 2 veckor, kan inte tiden gå lite saktare nu. Vill att han ska vara bebis ett tag till!

Hoppas ni haft en bra dag!
 
Lite märkligt att inte ha nån mage kvar...
 
 
Till top