Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Böllopsfest.

Permalink1
God kväll.

Tänkte uppdatera lite om vad som händer i mitt liv för dom som är intresserade. I lördags va vi på bröllopsfest i Skövde, för min kära bror och hans fru. Det va lyckat! Men något jobbigt att va på fest med 80 personer som dricker när man är höggravid. Men det va roligt också, nån komiker uppträdde som va helt knasig. Känner inte till honom, men alla som kommer från Skövde gör det. Det va kul! Åkte hem med syster samma dag, va hemma halv 3 på natten. Så jag deckade direkt när jag kom hem kan jag säga. Men första gången jag va på bröllopsfest faktiskt. Nästa gång kanske är mitt eget bröllop, vem vet.
 
Är trött och nervös nu när det börjar dra ihop sig, på lördag är det beräknad bf. Men det är bara 5% som föder på beräknad dag. Får väl se när han vill komma ut, men är nervös nu. Har fått lite små värkar och sammandragningar, men det kan man gå med länge utan att det händer nått. Men jag längtar som bara den efter honom nu! Önskar jag kunde spola över förlossningen och bara ha han i famnen. Nästan alla kvinnor har ju gått i genom det, när det väl händer så är man så inne i det. Man är starkare än vad man tror! Man klarar mycket mer än vad man tror.
 
Dags för bröllopsfest.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 

bareMinerals Faux Tan Body sunless tanner

Permalink0
God kväll.

Tänkte skriva om bareMinerals Faux Tan Body sunless tanner brun-utan-sol produkt. Jag har beställt den, lite dyr. Men ska tydligen vara värt det. Ni som känner mig vet att jag är lite små beroende av att vara brun. Jag har haft deras mineral puder och det är jätte bra. Kostar 400kr, men hade den i över ett år. Så märket är jätte bra! Så varför inte prova brun-utan-sol i det märket också? Om man vill ha bra produkter får man ju lägga lite mer pengar.
Oh ja jag unnar mig sånt. Om det är nån som prövat den som läser, kan ju lämna en kommentar om den va bra eller dålig! Hoppas att den är bra.
 

Det va slut.

Permalink0
God kväll.

Sitter i soffan med en jävulsk halsbränna, är så förbannat trött på denna äckliga halsbränna. Kör upp och ner med äcklig syra och luft. Vill bara lägga sån rap, men kan inte rapa. Kommer klaga ännu mer nu, haft jätte ont i ryggen och ljumskarna idag. Jag är stel i vanliga fall, men nu kan jag knappt ta ett steg utan att det gör ont i rygg och ljumskarna. Vill bara ligga ner och få ryggmassage, men det kan man ju glömma. Skulle behöva gå på spa, men det kan jag ju inte det heller. Lite svårt med min bebis i magen som jag vill ska komma ut snart. Går in i V.39 idag, så 2 veckor kvar till beräknad bf ♥
 
Min kära jobbarkompis Marie va här idag på fika, hon lämnade lite bebis saker som hon haft till sina barn. Bl.a en bärsele, lakan och handdukar. Sånt som inte är så roligt att köpa själv, så det va tacksamt.
Jag & Cecon tänkte vi skulle åkt på en loppis idag, men halvvägs ut dit så va slut.Våran vanliga tur när vi ska göra nått haha. Så vi åkte hem till mig och åt glass i stället, tråkiga söndag. En spök stad är Nässjö, finns inget att göra och ännu värre söndagar.

Nu ska jag försöka sova, sover som en kratta. Vaknar varje natt eller tidigt på morgonen, vet inte varför. Bara gör det, men det sägs att kroppen håller på att ställa in sig att vakna så tills barnet har kommit. För sen får man väl vakna ett antal gånger per natt.
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 
 
 
 
Till top