Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Deckade i 3 tim.

Permalink0
Godkväll.

Vaknade i soffan för en stund sen, sovit i 3 tim. Va helt slut när jag kom hem efter jobbet innan. Jobbat helgen och dom tiderna gör en helt slut, känns som man inte sovit på flera dagar. Så jag åt och somande som en stock i min kära soffa. Den är skön den! Så min helg har bara varit jobb, hann träffa Cecon igår. Hon kom hit, vi bara tog det lugnt och slöade i soffan med jordgubbar och choklad. Jordgubbar är ju oslagbara, så klart dom svenska är bäst. Men man får ju nöja sig med dom som är nu om man vill ha jordgubbar. Så det är en liten smak av sommaren iaf. För den längtar jag efter.
 
Går in i V.27 idag, vilket betyder att det är 98 dagar kvar till utsatt bf. Har verkligen gått fort, men nu det sista känns som det det kommer gå sakta, för nu längtar jag efter han. Den känslan jag har nu för min prins i magen är oslagbar, känns som att ingen kommer få röra honom eller ha honom. För han är bara min! Jag tänker redan så nu haha. Den kärleken man får till sina barn kan man inte mäta sig med nån annan känsla säger dom. Jag tror dom, det är nog verkligen så. Mycket hormoner och tankar man har i huvudet nu också. Hur man kommer vara som mamma osv, inte för att jag oroar mig för mamma delen för jag vet att jag kommer bli världens bästa. När jag tänker på allt så kan jag bara börja gråta, allt är verkligen känsligt.
Jag fick en såna fina komplimanger på jobbet igår, att jag passar att vara gravid. För jag har bara mage, inget annat fluff som hänger där och här. Man behöver höra sånt när man är gravid, för man kanske inte känner sig så snygg då. Men jag tycker om min mage nu, i början va den inte så hård som nu. Ja det är verkligen en omställning!

Nu ska jag äta jordgubbar, mums.
 
 

Funderingar.

Permalink0
God förmiddag.

Suttit med körkortfrågorna, blir galen! Är så nära att klara den där jädra testet. Önskar jag hade lätt för sånt, men antingen är praktiskt eller teoretisk. Jag är inte teoretisk lagd, känns som det går lättare i livet för dom människorna som är det. Jag har alltid fått kämpa känns det som, vissa klarar sånt på en gång. Medans jag får kämpa, orättvist! Jag ger upp lätt också, fort det är en motgång ger jag upp. Blir arg och lägger ner, inget tålamod för fem öre. Men sånt är livet antar jag, är ju inte lätt jämt. Önskar bara man slapp kämpa så mycket!
 
Igår va vi hos Sofie hela kvällen, beställde pizza och pratade hela natten. Jag va inte hemma för halv tre i natt. Va väldigt trevligt! Hamnade i en het disskution om killar, kärlek och respekt för varandra. Blev ju inte mycket klokare för det haha. Men skönt att prata och fundera med sina vänner. För 7 år sen, fanns det inget snack om giftemål, hus och barn. Helt sjukt va fort det går. Märks att vi börja bli stora flickor nu haha. Tur att man har sina vänner♥

Nu ska jag gå ut med min håriga prins.
Ha en bra söndag.
 
 
 
 

Malou efter tio.

Permalink0
God kväll.

Sitter och kollar på Malou efter tio, dom pratar om att det är mer och mer yngre människor som har sex, gruppsex och oralsex osv. Tjejer som går med på det för att dom vet inte vad det handlar om eller att dom tror att det är ok att ha sex när en kille tjatar till sig det. Helt sjukt, ingen respeskt för varandra längre! Killar ser tjejer som sexobejekt idag. Mycket är internets fel, halvnakna tjejer och killar unga åldrar som sitter och tittar på det. Bara för att en tjej har kort tjol så vill hon ha sex, nej det vill hon inte! Ett nej är fan ett nej, fatta. Man ska inte behöva säga nej flera gånger. Samhället måste göra nånting åt detta, måste informera unga att det är inte ok att bara ha sex och sen skryta om det inför killkompisarna. Det är ok att säga nej! Varför vill man inte ha sex med nån man tycker om i stället? Dela det med nån. Jag sitter inte och säger att jag har bara haft sex med personer jag tycker om, för så är det inte. Men det dom snackade om i Malou efter tio, mycket där stämmer av vad man varit med om och hur det är idag. Inte våldtäckt, men hur killar ser på en idag. Om te.x tjat-sex som det heter. Jag blir så förbannad och ledsen när jag lyssnar på det. Det finns ju ingen äkta kärlek idag för allt handlar bara om sex. Jag har iaf insett att det är nånting som föräldrar kan förändra, man kan prata med sitt barn om sex och känslor. Vad som är ok och inte ok, vad respekt är för varandra!
98% av alla våldtäkter sker av män och det är ju helt snevridet. Var är respekten för kvinnor?! Hur tjejen en är eller vilka kläder hon en har, är det inte ok att ha sex med nån som inte vill eller som sagt nej en gång. Hur trevligt är det om inte den andra vill ha det eller kan njuta av det. Stopp för detta!
 
Är hemma idag, skulle jobbat. Men har blivit förkyld och är allmänt trött i hela kroppen, igår på jobbet ville jag bara lägga mig ner. Ont i fötterna, ont i ryggen och näsan som rann. Ville bara ha en kram av nån som sa synd om dig, men det går över. Snacka om ynklig, men det får man vara i bland.
denna helgen är jag ledig och det ska bli skönt. I morgon ska vi tjejer till Sofie på lite inflyttningsfest, men det blir lugnt. Blir bara vi tjejer, blir bara lite mat och dricka för dom som vill. Jag avstår ju, jag tänker bara på mat. Ska bli kul! behöver träffa tjejerna, så man får lite boost av skratt.

Har fått tid för uppkrivning och uppkörning nu, är redan nervös. Jag vill verkligen klara det första gången. Är bara orolig att jag kommer vara för nervös så jag förstör för mig själv. Men jag ska försöka hålla mig lugn, men blir svårt. Men jag hoppas på lite tur nu!
 
Ni får ha en bra helg!
 
 
 
Till top