Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ibiza.

Permalink0
God kväll.
 
Sitter i soffan och njuter av min ledighet. Har gått på ledighet nu, känns helt overkligt. Känns som att jag ska börja jobba i morgon. Tar ett tag innan man kan varva ner helt och hållet, men känns underbart att inte ha nån tid att passa eller tänka på matlåda. Bara kan vara ledig och vila!
Idag har jag varit en sväng i Stensjön, fikat med Alexandra & lilla Frej. Va trevligt! På lördag ska man dit igen, vi är ett gäng tjejer som ska dit på den årliga klänningsfesten, som Alexandra har haft några år nu. Alla måste komma i klänning. Bara hon som kan komma på en sån sak haha. Men ska bli kul! Jag är den ända som kommer vara nykter tror jag. Men det gör inget, jag kan köra hem och jag slipper vara bakis.
 
Igår va vi hos barnmoskan och lyssnade på hjärtat. Han har lagt sig neråt nu, inte fixerad. Så han kan fortfarande ändra på sig. Men lagt sig "redo" och jag har ju känt att det trycker neråt. Framförallt har han tryckt på min kisse blåsa, får gå på toa jätte ofta. Är i V.35 nu och närmar sig med stormsteg. Jag har tvättat alla bebis kläder idag, kändes overkligt. Har lite att fixa med innan han kommer och ska packa bb-väskan. Kommer nog bli jätte nervös då, men man ska ju ha den redo. Man vet ju aldrig när det händer! Men han kan hålla sig i magen ett tag till.

Har även skaffat mig en ny bil, en liten Seat Ibiza Tsi Style 2014. Ska hämta den på onsdag, så kul!! Äntligen en egen bil. Slipper jag låna min mors hela tiden, känns taskigt att ha hennes hela tiden.
Min pärla.
 
 
 
 
 

Konstig helg.

Permalink0
God kväll.

Söndag är det idag jag, känns som måndag. Denna helgen har inte varit som en helg, men det är kanske för jag jobbade lördag. Skulle ju i gentligen vara ledig, men jobbade för Jenny på jobbet. Hon jobbade en anna tid för mig. Man tjänar ju mer på helgerna.
Jobbar bara fem arbetspass till, sen tar jag sem i 5 veckor. Sen efter det går jag på mamma-ledighet. Känns jätte konstigt, men skönt att få gå hem nu. Idag gå jag in i v.34 och 48 dagar kvar till beräknad bf. Det går fort nu och allt känns så tungt. Stå, sitta eller gå är jobbigt, känns som nån trycker mina fötter ner mot golvet när jag står. Känner att man är mycket tyngre. Men det är ju så det är, allt blir jobbigare ju större man blir och det är ju inte så konstigt med tanke på att man är gravid. Samtidigt som det är underbart så är det väldigt jobbigt. Men mysigt med magen, kommer nog sakna den sen. Tycker att det manliga könet kan få prova på att vara gravida! För dom förstår ju verkligen inte. Det är ju inte så jobbigt, du bara klagar. Gaaahh!! Jag släpper det.
 
Igår va jag & Sofie hos Cecon och grillade. Tur att Sofie va med så vi fick fart på grillen haha. Annars hade det nog tagit några timmar för oss. Gott blev det iaf och trevligt hade vi ute i solen.
Idag blev det en sväng till Jkpg med Cecon & lilla Teo. Jag provkörde en bil, den va fin den. Får se hur det blir med bil. Har ju min mors bli mycket nu, känns ju bättre med en egen bil. Hon behöver ju sin bil också, hade inga problem med att gå innan. Men nu pallar jag inte när jag jobbat. Ont i fötterna och rygg, så känner att det skulle vara skönt med egen bil.

Nu ska jag lägga mig och vila.
Ha en bra söndag!
 
 ♥

Börjat må illa.

Permalink0
God kväll.

Ligger i soffan och har jätte ont i halsen. Inte alls skönt! Har bara 2 veckor kvar att jobba och då vill jag ju inte sjukskriva mig. Men ska försöka jobba i morgon, så får jag se om jag orkar hela dagen. 
Träffade Cecon i 3 tim igår och hon hann smitta mig på dom timmarna. Som Sandra sa ni har alltid samma åkommor haha. Sant faktiskt! Men det kanske blir så när man umgås med en person väldigt mycket. Har hört att om man umgås med en och samma person väldigt mycket så kan man få mens samtidigt. Hörde det en gång av ett lespiskt par som bodde tillsammans. Konstigt det där hur allt kan bli.
 
Jag har ju inte skrivit på ett tag, inte haft lust eller ork. Men får väl uppdatera lite. Förra helgen åkte jag, mamma, kusin Caroline och Ingrid (mammas kompis) till Skövde. Min bror har gift sig, så dom va på bröllops resa. Så vi va där och va barnvakt/hundvakt. I det ingick även hönsvakt och kaninvakt. Dom bor så långt ut på landet man kan komma typ. Det va så himla skönt! Umgås med familjen och bara ta det lugnt. Så den 27 juni blir det bröllopsfest för min bror och hans Johanna. Ska bli kul! Dom gifte ju sig borgligt, så det blev inget bröllop för släkt. Gjorde min syster med, min släkt är så tråkiga när det gäller det. Jag är helt tvärtom, om jag gifter mig så ska jag ha stort bröllop och mycket folk. En jätte klänning och dyrt, så det ska vara. Ska ju bara hända en gång i livet.
Så jag hoppas att det inte kommer vara jätte varmt då, med tanke på min prins i magen är bf den 5 juli. Så det blir jobbigt med värmen eftersom man troligtvis är ganska stor då.

Har börjat må illa nu också, är i v.33 nu. Läst att man kan må illa för bebisen växer fort dessa veckor och att han kan ligga och trycka på magsäcken. Duschade och damsög innan, efteråt va jag helt slut. Somnade i soffan 3 tim. När jag vaknade trodde jag nu kräks jag. Äcklig känsla, men satte mig upp så då blev det lite bättre. Det är ju inte lätt att vara gravid. Man behöver verkligen stöd, speciellt nu dom sista veckorna. Man är känslig, har ont lite överallt och tankar på hur allt kommer bli. Förlossning osv, börjar bli nervös nu. Inte så nervös för smärtan, vet att det kommer göra SÅ ont. Rädd för att han fastnar eller nått annat. Vill bara att han ska komma ut som han ska. Men alla tänker väl så antar jag!
 
Han har börjat sparka på sidan vid revbenet, han är verkligen stark nu. Man kan känna hans fot i bland komma ut på sidan. Helt sjukt att man kan känna det, känns overkligt men samtidigt underbart. Hela magen rör sig och buktar ut på ena sidan.
Med det så säger jag Godnatt och hoppas ni har haft en bra dag.
 
 
Nyfiken på hur du kommer se ut♥
 
 
 
 
Till top