Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Slöa i soffan.

Permalink0
God kväll.

Ligger i soffan, sovit en tim. Såååå skönt! Behövde det. Va jätte trött! Ändå att Emilio sov från 21-07 i natt. Men jag va uppe två gånger, han knölade och låg långt ner i sängen och hade tappat nappen. Var ända natt är det så nästan, men som tur är brukar jag kunna somna om direkt igen. Men man bli ju avbruten i sömnen, men jag ska vara glad att han sover så bra på nätterna som han gör. Eftersom jag är själv nästan hela tiden, så behöver jag sömnen på natten så jag kan vara pigg och ge all min uppmärksamhet till Emilio på dagen! 
 
Idag har mamma/mormor varit här nästan hela dagen. Hon har varit sjuk och inte träffat oss på en vecka. Så hon va här och hjälpte mig lite. Så jag kunde åka i väg och köpa linsvätska och till Rusta för att köpa två trappstegshyllor vita, jätte fina. Ska jag ha jämte sängen på varje sida när jag flyttat. Får tillgång till lägenheten tidigare, den 24 nov. Vilket va väldigt skönt! Med tanke på att den andra människan ska in här den 30 nov. Så jag hinner städa och fixa. Lite krångligare med ett litet barn nu också, men får ju hjälp med barnvakt av mamma/mormor och Mathilda har erbjudit sig också. Så det löser nog sig!

Va ute och gick hela 7 km idag på morgonen, gått ner 5kg nu. Vill ner 2 kg till sen kan jag vara nöjd! Men vill i gentligen mer, men då ska jag träna också annars ser det inte snyggt ut. Då blir jag bara smal utan muskler, men det är ju inte så lätt att hinna med träning också när man är själv med allt. Så jag är glad om jag går ner 2 kg till. Svåraste ställerna är rumpan och låren. Men det har alltid suttit där på mig, men alltid har man nått att klaga på.
 
I morgon blir det en fika med Cecon & Teo. Alltid lika kul att träffa dom!
Ha en bra kväll.
 
 
 
 

Äntligen!

Permalink0
God kväll.

Äntligen slipper jag diska, skaffat mig en diskmaskin. Kan inte beskriva känslan av att slippa diska varje dag och den där nappflaskan 10 gånger om dagen. Min snälla kusin va med mig och hämtade den i Eksjö hos en tjej. Inte så lätt att bära den när jag har bilstolen att släpa på också. Tur att man har sin familj ♥
 
I morgon kommer några från jobbet hit och hälsar på Emilio. Har gjort kladdkaka, smakat en liten bit nu. Kunde inte hålla mig. Ska bli trevligt att få höra lite skvaller om jobbet och om det hänt nått nytt. Länge sen man jobbade nu, känns som jag aldrig jobbat där när man handlar.
Sen på kvällen ska vi åka hem till min syster och ha fredags-mys. Dom ska göra tacos, ska bli himla gott.

På lördag kväll kommer Cecon & Alexandra hit. Vi ska äta gott och dricka lite vin, jag ska dock inte dricka alls mycket för jag har Emilio hemma. Beror på när han somnar också, för jag kommer inte dricka när han är vaken. Ska bli gott med ett glas vin, va väldigt länge sen och va länge sen man träffades och hade tjejkväll. Ska bli trevligt!!
 
Tror Emilio börjar känna av sina tänder, han gräver i munnen och tar in mina fingrar, biter tag i dom hårt. Sen är han lite grinig. Så det är nog på gång, väldigt tidigt. Men vissa barn är ju tidiga med sånt!
Tiden går så fort, han är snart 4 mån. Nu får min bebis inte växa mer, vill att han ska alltid vara bebis. Jag kanske är knäpp som tänker redan på det, men skulle kunna vara gravid igen så han får ett syskon. Inte nu så klart! Men längre fram om tillfället finns då. Vill inte att han ska växa upp utan syskon, men då ska tillfället vara väldigt bra och tryggt. Jag önskar ens inte min värsta fiende att vara ensamstående, det är så krävande. Men man fixar ju det så klart för man älskar ju sitt barn överallt annat på denna jorden. Men det är inte lätt! Men jag trodde inte att jag va så stark som jag är! Men är stark för Emilios skull ♥
Han är ju det bästa som hänt mig.
 
 
 
 
 

Ensamstående.

Permalink0
God kväll.

Har ätnligen satt mig i soffan efter all flytt-packning. Haft snälla mamma här som hjälpt mig med att packa och avlasta mig lite, så jag kunde packa utan att behöva passa Emilio hela tiden. Skönt att få vara lite för mig själv i allt packande. Man behöver lite avlastning när man är själv!
En mån kvar till flytt och det ska bli kul att få flytta till nått finare och större.
 
Hade dop i söndags för prinsen, blev lyckat och han va så snäll i kyrkan. Skrattade åt prästen när hon skulle padda han med vatten på huvudet och alla skrattade. Efteråt åkte vi hem till syster, fick inte riktigt plats i min tvåa med 19 personer. Mamma, min brors flicka och syster fixade med mat och fikat. Verkligen skönt att ha familjen! Fick jätte fina presenter, allt va så lyckat ♥

Är så förbannat trött på att få skit hela tiden från en viss person. För att jag ville döpa Emilio så va jag både det ena och det andra, Emilio skulle bli kristen så då va han inte betydelsefull längre. All denna jävla skit jag får från denna människan för att jag inte gör som den vill. Jag kan ta skit från en skit, men när man blandar in ett barn som inte gjort nått fel, då brister mitt hjärta. Han förtjänar inte den skiten! Jag gör allt för Emilio och jag förstår inte hur man kan välja bort sitt barn så, är för mig obegripligt. Det är jag som tar hand om hono, det är jag som matar honom och det är jag som betalar för honom. Ändå så står man och kastar skit på mig som mamma, men jag blir starkare för varje dag som går och har insett att jag är jävligt stark som klarar allt själv! Men det kommer en dag då personen får tillbaka all skit som man kastat. Den dagen hoppas jag kommer snart!
Va bara tvungen att skriva av mig lite, finns mycket mer jag kan skriva. Men det är inte så lämpligt att skriva här. Men ingen ska komma och ge mig skit när jag gör allt i min makt för att ta hand om Emilio.
 
 
 
 
Till top