Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Röv natt.

Permalink2
Godkväll.

Sitter som ett spöke i soffan, denna natten har varit så jobbig. Sömn brist så det skriker om det! Emilio är sjuk, förkyld och feber. Kan bero på tänderna också, men jag har ju ont i halsen. Han har krånglat, vaknat va 15 min och skrikigt. Han har sovit på mig, jämte mig och i sin egen säng. Inget blev bra, tyckte så synd om honom. Önskar jag kunde ta bort det så jag fick det istället. Just vid såna tillfällen igår natt så önskar man att va två st. Jag får göra det jobbet som två ska göra. Så när man har ett sjukt barn också, det är ju jätte smidigt. Men han har fått alvedon nu och somnat i sin säng. Så jag hoppas och håller mina tummar att nästa natt blir bättre och att jag får sova!
 
Igår blev det en sväng till A6 med min kära farmor. Skulle åka in och fixa present till Cecon, eftersom vi ska fira henne på lördag. Så frågade jag lilla farmor om hon ville hänga med. Så det blev mat på Ikea och en sväng på A6. Hon hittade ett par jeans och jag köpte också ett par, blev Joggerjeans i boyfriendmodell.
 Skit sköna, blev även lite kläder till Emilio. Han växer ju så fort, så man hinner knappt med.
Han kommer bli så fin min prins.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka hinna med en dusch innan han vaknar.
Hoppas ni får en bra dag!
 


 
 
 
 
 
 

 
 
 

9 km.

Permalink0
Godförmiddag.

Precis kommit in från en power walk med Felicia från jobbet. Blev en lång runda, hela 9km. Men vi hade mycket att snacka om också. Va en trevlig promenad! Har bara 3 kg kvar till min vikt innan jag blev gravid, så det känns gött. Men dessa gravid kilon har inte varit lätta att bli av med kan jag lova. Sitter som sten. Men jag kan ju inte gå till gymmet heller. Utan blir promenader och övningar hemma på min fina rosa yoga matta haha. 

Igår blev det en tripp upp till Mathilda & lilla Alice, även Milton hängde med. Skrattar så mycket när jag umgås med han. Man behöver en Milton-dag i bland. Blev kaffe och massa tjöt. 

Nu blir den så kallade förseningsfesten av för Cecon äntligen. Blir att äta på åtta glas i Jkpg nästa helg med tjejerna, sen utgång. Sååå länge sen vi åt tillsammans alla och hade en utekväll alla. Så ska bli himla kul! 

Nu ska jag underhålla mitt barn. 
Ha en bra dag!


Jobba.

Permalink0
Godförmiddag.

Sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli fyra. Ska jobba lite, jobbade även igår. Skönt att jobba, men är trött idag. Blev ett lång pass igår. Min syster hämtade Emilio halv tio på morgonen och jag va hemma halv åtta på kvällen. Då sov han, så igår träffade jag inte honom på hela dagen. Ändå att jag är med honom alla dagar i veckan så saknade jag honom igår och tänkte på han hela tiden. Man kan aldrig riktigt slappna av ändå att jag vet att han är trygg med min syster/moster och mamma/mormor. 

Idag när vi vaknade och gick i hans rum för att byta blöjan då ser jag detta ligga på hans gungstol.
Dom hade varit på stan igår när jag jobbade och köpt detta till Emilio. Såg inte det igår eftersom han sov när jag kom hem. Så glad blev jag! Bästa syster/moster. 
Roligare att köpa och få kläder till honom än till själv. 

Nu ska jag göra i ordning mig för jobbet och Emilio ska till min farmor. 
Ha en bra dag.


Till top