Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Lyxfällan

Permalink5
Godkväll.

Tänkte skriva ett inlägg innan det är dags att sova. Jobbat sen i fredags och väldigt trött nu, ska bli skönt att få vara ledig i morgon och sen helgen. Bara umgås med Emilio. Blir även att umgås med Lina & Teo på lördag. Om vi inte festar, så äter vi. Så på lördag blir det att äta gott och mycket tjejsnack. Ska bli trevligt! Behöver träffa sina vänner när man jobbat mycket. Känns som man bara jobbar och sover typ.

I torsdags visade dom ju Lyxfällan-vad hände sen. Där jag & min prins va med, spelades in i Stockholm. Om jag kollar tillbaka 2 år när jag va med och nu. Så känns det jätte konstigt, tänker vad gjorde jag innan jag fick barn och hur tänkte jag ?! Emilio har verkligen förändrat mig. Känner mig väldigt stark och det är han som gjort mig sån. Han förändrade mitt liv. Innan levde jag för dagen, lät mig själv behandlas som bajs, festade och slösade pengar. Kände mig ganska vilsen faktiskt. Men sen kom han och fick mig att vakna. Inse att det finns andra saker än att shoppa och festa. Att känn att man älska nån så mycket, är stort. Jag är så glad att han finns i mitt liv. Ändå att det är väldigt kämpigt ibland. Men man klarar det! Och det gör jag. Så med det sagt kommer jag har väldigt svårt att släppa in nån i vårat liv. Det måste vara nån som accepterar vårat vardagsliv och att han kommer ALLTID komma först. Just nu trivs jag att vara själv och det har jag inte känt innan jag fick honom. 

Så nu kan jag lägga lyxfällan bakom mig. Jag tog mitt kärkort och barn. Vad mer kan man önska sig? 

Dags att sova. Natti natti


Sjukstugan.

Permalink3
Godkväll.

Sjukstugan är det här ja! Jag är dunder förkyld och hostat hela natten. Har klarat mig från att bli smittat dom senaste 4 gångerna Emilio blivit sjuk sen han började dagis. Men denna gången klarade inte min kropp att kämpa i mot barnbacillerna. Hatar detta! Blir ju tio gånger jobbigare att ta hand om E också. Men han är ändå så söt! För idag har han varit så gosig. Tror han märker att jag är sjuk. Han har suttit i famnen med snuttefilten och klappat mig på huvudet. Så lite ompyssling har jag fått. Sen kom snälla mor med glass, så det känns lite bättre nu. Hoppas på att få sova i natt bara. 

Igår blev det A6 med syster & mor för att köpa lite julklappar. Jag va barnfri i ett par tim, E va hos sin farmor. Va ovant att gå utan barnvagn. Men det va skönt! Även syster va barnfri. Så vi satt och åt länge utan att behöva stressa eller ge ett barn mat samtidigt. Så när man ska börja äta själv är maten kall, eller kaffet som man får dricka ljummet nästan jämt. Såna tillfällen igår njuter man verkligen av. Så vi hade det jätte mysigt! Så bara 3 julklappar kvar. 

Blev lite produkter för ansiktet idag från Eleven.se

Primer för ansiktet, som jämnar ut tonen i ansiktet och döljer porer om man har såna. Även en primer till läpparna som ger fukt och en naturlig färg på läpparna. Kan ha som bas eller innan man tar på läppstift. Allt för 300kr, billigt och bra! 

Med det säger jag godnatt.
Hoppas ni haft en bra helg. Till top