Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Moffade i oss mat.

Allmänt Permalink1
God kväll alla blogg läsare.                                     

I dag har jag och Cecon moffat i oss mat för hela slanten och skrattat jätte mydket. Vi va så trötta båda två. Det är skönt att allt känns som vanligt igen=) Kändes som förr, flamsat och tjötat.
 Först gjorde vi lasgne och sallad, det va såå gott=) Men vi blev väldigt mätta haha. Sen efter någon timme så åt vi glass, maränger och chokladsås och det va också super gott. Det va skönt och bara ta det lugnt och äta massa gott. Va länge sen man gjorde det... Så efter helgen får det bli en bantningsvecka för min del. Lite jobbigt och banta när man jobbar. För man blir så hungrig och trött då. Man behöver lite mer energi i kroppen för att orka jobba. Men jag får köra på sallad eller nått...

Nu är det bara en vecka kvar tills lilla mamma kommer hem. Så fort har det gått, kändes som hon nyss åkte. Men det va ju en vecka sen igår. Hennes syster kom hem igår, för hon stannade bara en vecka och mamma och hennes två kompisar stannar 2 veckor. Jag tror inte dom längtar hem i allafall... Dom hade haft 45 grader i dag. Lite skillnad mot här i Nässjö. Är så trött på detta skit väder. Vill ha sommar, så man kan ha sommar kläder på sig. Slippa denna kylan.

Snart kommer min baby hit. Vi ska kolla på film, om filmen hinner bli klar innan... den verkar lite seg. Vissa filmer går jätte fort och andra hur sega som helst. Kommer nog aldrig förstå tecknikens under haha.
Nu ska jag kolla lite tv. Ha forsatt bra helg allihoppa.
Bye bye.
Till top