Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Flum söndag.

Allmänt Permalink3

God kväll.

Denna söndagen har inte varit så långtråkig som söndagar brukar vara. Jag & Cecon åkte i morse in till Jkpg, shoppade lite. Jag skulle i gentligen inte shoppa nått. Men jag kunde inte stå i mot mitt shoppings begär haha. Blev ett par Fred Perry tygskor. Blev förälskad i dom, om inte Cecon hade sett dom hade jag inte köpt dom. Hennes fel haha. Sen blev det en mörk blå tunika och en kofta. Koftan va lite liten, vet inte om jag ska lämna tillbaka den. Men det va ju en kort modell som man kan ha öppen. Får se hur jag gör...
Hade kollat fel på tågtiderna på morgonen också, så när vi hade stressat ner till stationen på morgonen gick det en timme senare än vad jag hade kollat. Så vi gick hem till mig och åt frukost. Sen när vi skulle hem, så gick bussen 15,15 hem. Men vi missade den tack vare att det fanns inga bussar från A6 som passade den tiden. För vi hade en kvart på oss att komma ner till stationen. Så vi tänkte att vi går ner, men det tog ju nästan 30 min. Vi stressade som två grisar. Men hann inte, så vi fick vänta i en timme. Skit jobbigt! Speciellt när man har stressat. Sen hade jag med mig mat från Mc Donlads hem till M och hans jobbar vän. Så Stackarna fick äta kall mat.

I morgon ska man jobba igen. Helgen går verkligen fort. Har varit skönt med en slapp helg.
Ha en bra söndag!


                               

 

Till top