Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Tänk i bland händer det.

Allmänt Permalink2
God kväll.

Sitter i soffan och tänkte blogga lite. Har tränat, tvättar och duschat, nu är jag ganska trött. Va skönt att träna, nu börjar vi komma in i det riktigt bra. Känns skönt !
Jag och Atrejo ska strax gå till mor där resten av släkten är, dom ska ha lite kalas för mig idag. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga... Ska bli kul, känner sig som en liten flicka igen.

Har även vunnit på lotto, plötsligt händer det. Igår köpte jag 5 triss, man fick köpa 5 och få en på köpet. Så det gjorde jag (brukar aldrig köpa lottor annars) Satt och skrapade dom, plötsligt se jag tre lika dana tal och jag har vunnit tusen kr. Woho !! fortsatte skrapa den andra, på den vann jag 25 kr gånger två. Så 1050 kr har jag vunnit, inte illa pinkat. Så kul att man vinner nångång också. Den tusen lappen ska jag spara, ska jag ha till en ny tv. Ska åka in när det är rea efter jul och då ska ha en snygg tv.

Lördagen va lyckad, Jag lagade taco paj och serverades med sallad och rödvin. Blev väldigt god faktiskt, kul att man lyckas eftersom jag fick stressa hela dagen. Men det blev mycket skratt och tjej snack i soffan om allt möjligt. Fick även jätte fina presenter, tack girls ♥ Ni är bäst ! Blev ett lyckad 25 års kalas.

Nehe dags att sminka sig lite.
Ha en bra dag.
Till top