Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ställa om.

Allmänt Permalink5
God förmiddag.

Tur att min mobil ställde om sig idag, för annars hade jag börjat jobba en timme tidigare. Sen skickade syster ett sms innan och frågade om jag hade ställt om klockan. Det va tur också om inte min mobil hade ställt om sig...
Känns sådär att jobba idag, men jag får ju som sagt skylla mig själv. Jag valde ju själv att gå ut igår, vi hade skoj och träffade även våran vän Sandra ute. Blev några äckliga drinkar också, dom va inte goda alls. Så dom tjejerna som stod i baren igår, gå en drink kurs ! En utav dom tyckte själv att den inte blev god, så hon fick göra om den. Men den blev inte så mycket bättre ändå.

Usch va jag hade ont i fötterna när vi skulle gå hem, jag hade mina nya och dom är ju inte lite höga. Gick i snigel fart hem. Vi ringde taxi, men det skulle ta 20 min innan dom kom. Så vi valde att gå hem, det va nog ett misstag. En äckel snubbe gick efter oss och frågade om vi hade tändare, vi sa ju nej narturligtvis. Men han gick inte för det, utan frågade vart vi varit osv. Sa att han skulle gå, han bröt nått på svenska, sa jag går för helvete. Lite längre fram gick han fram till en till tjej som hade cykel, hon buttade bort han och cyklade i väg, då va han på väg att springa efter henne. Men insåg väl att det skulle nog vara lite jobbigt, eftersom hon cyklade. Så tur att man inte gick hem själv igår... Är så trött på alla efterblivna äckel, vad är det för fel på dom ?!

Nu ska jag sova lite innan det är dags att göra sig ordning för jobb.
Ha en bra söndag.


Me and my love.
Till top